Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaaaa

nie daje juz rady z siwizna

Polecane posty

Gość zdesperowanaaaa
a na to az wszystkie beda bez farby to bym musiala chyba z 1,5 roku czekac. nie dam rady za duzy kontrast siwizna kompletna plus braz na dodatek ciemny

Gość OK niech bedzie ciemny
probowalas zrobic moze pasemka kontrastowe? 3 miesiace - pasemka platynowe, za kazdym razem wiecej, pozniej szamponetki albo pozostac przy pasemkach

Gość cozachamstwo na caffffe
właśnie też o tym pomyślałam-może zrobisz sobie ciemne ale metodą balejaż?z twoimi siwymi będzie to wyglądało jak dwukolorowy balejaż?co ty na to?

miałam na myśli farbowanie szamponetką jak już ci odrosna,między czasie możesz cieniować-szybciej pozbędziesz się farby z włosów.Ale pomyśl o tym balejażu z ciemnych pasemek

Gość zdesperowanaaaa
nadal nie rozumiem o co chodzi z ta szamponetka. po co ja farbowac skoro celem farbowania jest pokrycie siwizny a szamponetka nie lapie mojej siwizny wogole? nie podobaja mi sie takie kontrastowe pasemka balejaze itp. wyglada to okropnie. widzialam wiele pieknych dziewczyn ktore oszpcily sie taka pstrokacizna na glowie . bo niestety na balejazu tez widac odrosty

Gość ALEPOPISYNO NIE
LUDZIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!

Gość o nie znowu zakładasz
o swoich siwych cienkich włosach !!!!!!!!!

Gość dziewczyny, czemu , ach czemu
tak dajecie się wkręcać w idiotyczne i nie prowadzące do niczego dyskusje? Nie odpowiadajcie to troll zdechnie.

Gość zdesperowanaaaa
sama jestes trollem idiotko

na tym zdjęciu to jest balejaż panelowy-szerokie pasma.Miałam na myśli cieniutkie pasemka ale dużo.Fryzjerka będzie wiedziała o co chodzi

Gość ja mam cienkie blond pasemka
takie rozproszone. Farbuję co 3 miesiące. Też nie uważam tego za cud piękności, ale siwe włosysię gubia i o to chodzi.

Gość zdesperowanaaaa
ja mam 100 procent siwych wiec nawet przy pasemkach sie nie zgubia bo niby jak jak odrost jest caly siwy normalnie zero moich naturalnych wlosow. i nadal nie wiem o co chodzi z ta szamponetka??

Gość hujaliju
ja mam identyczny odcień,mimo że jestem brunetką,wygląda to dobrze-taki sam mniej więcej odcień ma steczkowska.Autorko,skoro są całe siwe,to poproś fryzjerkę żeby zrobiła ci pasemka farbą w odcieniu np.złoty blond(a nie rozjaśniaczem)

Gość zdesperowanaaaa
na gestych wlosach ok ale na cienkich prostych beznadziejnie a i siwy to po 2 tygodniach jest widoczny

Gość hujaliju
płukanka to też dobry pomysł-nie zniszczysz włosów,a podobno się po płukance mniej przetłuszczają

Gość zdesperowanaaaa
ale juz pisalam ze mam okraglo pucolowata kluskowata twarz i wszelkie blondy i pasemka to podkreslaja. co innego jak ktos ma geste grube wlosy i za pomoca fryzury moze cos zamaskowac wtedy kolor nie jest az tak wazny. ale ja za pomoca fryzury nic nie moge zatuszoac

Gość ja mam cienkie blond pasemka
pozostaje peruka; w polskim klimacie to nie problem...

Gość zdesperowanaaaa
ta plukanka barwi na fiolet. moja mama kiedys robila na siwych zmieszanych z blondem. ja mam obecnie ciemny braz i siwy odrot wiec po co mi ta plukanaka?

Gość zdesperowanaaaa
na naturalna mnie nie stac a sztuczne sa beznadziejne

Gość zdesperowanaaaa
a jesli chodzi o pasemka blond to jedna fryzjerka powiedziala mi kiedys ze ona szczerze mowiaxcc na tak cienkich i delikatnych wlosach to mialaby obawy je robic bo najpierw musialaby przeciez usunac te ciemna farbe a to jest zabieg dosc drastyczny niestety.

Gość bbbbbbbbbbb
Do kazdej rady masz jakies ALE ,wszystko negujesz,to czego sie spodziewasz ,ze ktos poda ci jakas cudowna recepte na twoj problem?Jeli nie chcesz skorzystac z rad dziewczyn,ktore chca ci pomoc to pozostaje ci tylko zaakceptowac to co masz i starac sie,w miare mozliwosci zeby te siwe wlosy byly jak najmniej widoczne.Innej rady nie ma

Gość zdesperowanaaaa
a czy ja prosze kogokolwiek o rade??????