Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aria90

Lumigan!!Sprzedawcy-oszuści,a także i Ci rzetelni:)

Polecane posty

Gość Aria90

Witam!Ostatnio zrobiło się głośno na temat tych kropli stosowanych w leczeniu jaskry,z racji ich bogodajnych właściwości wydłużania rzęs. Jednak nie jest temu tu,aby pisać rozprawkę na temat ich medycznych zastosowań,ale po to by wymienić się inf.o ,,handlarzach" Lumiganu. Czy któraś/któryś z Was został przez kogoś oszukany? Otrzymał puste opakowanie po kroplach? Zapłacił,a nie dostał kropli? Może istnieje jakiś uczciwy sprzedawca?Ale odsprzedaje taniej, aniżeli pow. 100 złotych? Jeśli tak to zapraszam do dyskusji.

Ja kupiłam u "paniny" na i.Butik.pl, , jestem bardzo zadowolona, krople dostałam 2 dni po wpłaceniu pieniedzy, zabezpieczone opakowaniei wogóle pierwsza klasa. Jeśli krople mi pomogą to na pewno zamówię następne u tej pani. To uczciwa babka.

Ja kupiłam u "paniny" na i.Butik.pl, , jestem bardzo zadowolona, krople dostałam 2 dni po wpłaceniu pieniedzy, zabezpieczone opakowaniei wogóle pierwsza klasa. Jeśli krople mi pomogą to na pewno zamówię następne u tej pani. To uczciwa babka.