Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa malo cycata

PRÓŻNIOWO - WIBRACYJNE POWIĘKSZANIE PIERSI widziałyście na rozmowach w toku?

Polecane posty

Gość ciekawa malo cycata

jest nadzieja! tylko ciekawe ile coś takiego kosztuje

Gość jkjkjhkjjh
Też mnie to zainteresowało :)

Gość widziałam widziałam
ale ceny zabiegów powalają na kolana, cała seria to ok 1500zł

Gość moniszka79_79
to już lepiej sobie kupić sobie takie urządzenie, wpiszcie sobie w google: urządzenie do pielęgnacji biustu

Gość na allegro też widzałam
za 2540zł ale to są chyba ci sami co w goglach wyskakuja

Gość olka bez kinolka
moja kumpela ma tą maszynę i z B zrobiło się jej C, tylko ona to stosuje już chyba z 4 miesiące

Gość 55667744
czyżbym nie musiała odkładać na operację? tak się tego boję, a tu widzę bez krojenia, tylko czy to na 100% działa? chyba w rozmowach w toku nie pokazaliby jakiegoś szitu?

Gość ciekawa malo cycata
czy któraś z was już tego próbowała? jakie są efekty?

Gość nie stosowałam___
ale też jestem ciekawa opinii, ta na allegro wygląda całkiem sensownie, patrzyłam na ceny zabiegów, to w sumie wróciłaby się po 2 seriach. oj, muszę pogadać z koleżankami, może się zrzucimy w kilka i potem cyckami będziemy mogły zabijać (haha)

Gość krolicza fanatyczka
Stosowałam to na własnej skórze, a raczej piersiach. Mi chodziło bardziej o podniesienie biustu i po 10 zabiegach są już efekty, tylko na następne będę musiała zaczekać ze względu na finanse :(

Gość kupiłam dzisiaj tą maszynkę
już nie mogę patrzeć na to swoje wstrętne A, to chyba moja jedyna nadzieja na ubranie w wakacje bikini bez stresu. oby tylko na mnie zadziałała tak samo jak na inne kobiety.

Gość SFvsdbgvzbf zsgbv
a czy to nie szkodzi?

Gość ---------------------
zaszkodzi ci wtedy jak masz miskę D, bo zrobi ci się miska E - a to też problem co dla niektórych

www.balkonetka.pl/2009/2/26/biust-na-pompke poczytajcie to i komentarze, a potem usiądźcie, odetchnijcie głęboko, pomyślcie i niech wam przejdzie ta naiwna chęć zniszczenia sobie piersi (bo jedyne co to może zrobić to naciągnąć skórę, przez co szybciej straci jędrność) ;)

Gość realistka 676
autorka tekstu sama przyznała, że nie jest specjalistką, więc po co ten artykuł? każda z nas może napisać o czymś na + lub na - ale czy te teorie będą w jakikolwiek sposób wartościowe? autorka pisze jedynie, że to ją śmieszy, co daje tylko dowód na to, że nigdy nie miała problemów z wielkością biustu. wątpię, żeby rozmowy w toku wypuściły materiał nie sprawdzając jego wiarygodności i szkodliwości.

Realistko, RwT wypuszczają głównie materiały NIE sprawdzając ich wiarygodności i szkodliwości, a już na pewno tak jest jest w przypadku materiałów dotyczących biustu! Nigdy nie ma programu o akceptacji swojego wyglądu, nigdy nie ma programu o doborze właściwego biustonosza (który w tej akceptacji pomaga i jest odpowiedzią na większość kłopotów z biustem), jest tylko o problemach, kompleksach i ich chirurgicznym czy innym przedziwnym "leczeniu". A dziewczyny z Lobby (i małego, i dużego) nieraz autorom proponowały (bo naganiacze RwT przychodzili na fora w poszukiwaniu ofiar) pomoc przy stworzeniu merytorycznego programu - i było to rzucanie grochem o ścianę: www.tnij.org/f9wv www.tnij.org/f9wo www.tnij.org/f9ws www.tnij.org/f9wu

Gość realistka 676
no tak, bardziej wiarygodny jest tekst nie wiadomo kogo, co z medycyną czy kosmetyką nie ma nic wspólnego. mnie nie przekonuje powiedzenie: ''nie, bo nie'' czy też ''nie, bo mi się to nie podoba, więc dobre to nie jest''. Poszperałam trochę w necie i znalazłam wiele informacji dot. tego masażu, a o jego skuteczności wypowiadali się lekarze medycyny estetycznej, kosmetolodzy i to oni takie masaże wykonują. Nie chcesz chyba powiedzieć, że kosmetyczka czy lekarz, będzie wykonywał zabiegi, z późniejszą wizją zaskarżenia go przez pacjenta. A idąc dalej twoim tokiem rozumowania: ''skóra się rozciągnie'', to po co ćwiczyć? wyginać ciało? jakoś nie widziałam, żeby którykolwiek ze sportowców nosił w reklamówkach swoją skórę, wręcz przeciwnie. A we wskazaniach do zabiegu próżniowego jest właśnie obwisła skóra, która po wszystkim staje się bardziej elastyczna i jędrna.

Gość realistka 676
wypowiedź Jolanta Majdak z branżowego czasopisma Cabines kosmetyki profesjonalnej nr 27 (a tam pozwolić sobie na kłamstwa nie mogą!) : ''Zastosowanie urządzenia prowadzi do podniesienia zapadniętych mięśni, zapobiega powstawaniu zmarszczek, aktywuje skórę, usuwa worki pod oczami i podwójny podbródek oraz zmarszczki, a także poprawia ogólne samopoczucie. Stymuluje przysadkę mózgową do wytwarzania hormonów, poprawia elastyczność tkanki mięśniowej, przywraca elastyczność i miękkość piersi, a także prowadzi do ich podniesienia oraz powiększenia i poprawia ich kształt. Ponadto terapia próżniowa kształtuje brodawkę sutkową i stabilizuje efekty lecznicze. W terapii cellulitu masaż aparatem do terapii próżniowej przyspiesza przetwarzanie kwasów tłuszczowych, co sprzyja bezpiecznemu i efektywnemu usunięciu nadmiaru tkanki tłuszczowej, redukcji ciężaru ciała i w efekcie wyszczupleniu i wymodelowaniu sylwetki. Najszybciej widać efekty terapii w okolicach brzucha, ud i na pośladkach. Urządzenia do masażu próżniowego mogą być stosowane również do oczyszczania skóry i detoksykacji limfatycznej. Odbywa się to w sposób zupełnie bezbolesny i nie wiąże się z żadnym zagrożeniem dla zdrowia, nie wymaga wstrzykiwania silikonu ani odsysania tłuszczu. ''

Gość też o tym czytałam
i jeszcze widziałam namacalny dowód w postaci mojej kuzynki

Gość literatka z katowic
hej, czy ktoś kupił to urządzenie? po świętach będę miała kasę i chce je kupić. proszę napiszcie

Gość ja jej nie mam ale
słyszałam, że jest na prawdę świetne. też bym chciała sobie coś takiego kupić ale nawet po świętach tyle nie będę miała :( znowu zabiegi wyjdą na tyle samo, czy to prawda, że na efekty trzeba czekać aż 20 zabiegów?

Gość to na prawdę działa !!!!!
działa działa działa, jestem przeszczęśliwa. koniec marzeń o operacji. HURA

Gość vgfbgfbhgfbhgfg
a mógłby ktoś z was wkleić zdjęcie tej maszyny? ALbo najlepiej jakąś aukcje z allegro? Nie chciałabym pomylić tego z czymś innym

Gość ,,,mam prpozycje,,,
zauwazylam ze w tym sklepie maja promocje, ze przy zakupie 2 szt jest rabat 6%, to wychodzi na jednej sztuce 150zl taniej, moze jest ktos tutaj chetny? zrobilibysmy zakupy laczone, tj. napiszemy do sklepu, ze za kazda maszyne przyjdzie osobny przelew i kazda niech wysla na inny adres. jakby co to ja jestem zdecydowana

Gość byłabym chętna
ale dopiero za ok 1,5 miesiąca - kaskę zbieram

Gość hej hej hej-HURA
mam to cudo! i muszę powiedzieć, że przeszło to moje najśmielsze oczekiwania. moje cycki rosną! w końcu !!!!!!!!

Gość tez bym chciala
zeby mi urosly ale ceny zabiegow to kosmos, 100zl za jeden zabieg a z moim biustem ( jezeli moge to tak wogole nazwac) to potrzebowalabym chyba ze stu zabiegow ;(((

Gość mam niechciane A
mam miskę A, rozumiecie? zamiast piersi mam brodawki, wyglądam jak facet. nawet porządny push-up nie daje efektu biustu. ta maszyna, to chyba moja ostatnia szansa, proszę napiszcie coś więcej. błagam