Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa malo cycata

PRÓŻNIOWO - WIBRACYJNE POWIĘKSZANIE PIERSI widziałyście na rozmowach w toku?

Polecane posty

Gość sceptycznasceptyczka
Wy naprawdę w to wierzycie? Przecież jakby takie coś działało to chirurdzy by już dawno zbankrutowali. Jedyne co to może dać to chwilowa opuchlinza (jak przy bańkach - miałyście stawiane? długo potem efekt był? no to sobie ekstrapolujcie teraz).

Gość idąc twoim tokiem
rozumowania, gdyby to nie działało to firmy to produkujące też by zbankrutowały. trochę głupie to twoje myślenie

Gość ASFASDDGASDGASDG
TO SIĘ UŚMIAŁAM, PORÓWNYWANIE MASAŻU WIBRACYJNEGO DO BANIEK - TO MÓGŁ WYMYŚLIĆ TYLKO KTOŚ KTO NIGDY NIE MIAŁ ROBIONEGO ZABIEGU TYM CUDEŃKIEM

Gość jestem 100000000 na tak
myślałam, że już nic mi nie pomoże. moja koleżanka dostała tą maszynę w prezencie. zrobiła mi już 3 zabiegi i jestem w szoooooooku i to ogromnym, piersi mam większe. nie dużo ale jednak coś drgnęło. stanik jakby się zrobił przyciasnawy. ona z kolei kupiła sobie stanik o jeden rozmiar większy, bo robi sobie dłużej i systematycznie. na razie nie mam tyle pieniędzy na tą maszynę, więc nadzieja, że będzie mi jej użyczać.

Gość takie sobie małe A
Brzmi interesująco i zachęcająco.Zastanawiam się jak długo utrzymuje się efekt powiekszenia piersi i po ilu zabiegach jest już widoczny.Sama przymierzam się do zakupu tego sprzętu ale nie mam jeszcze 100% pewności.Ciągle jest mały odzew.

Gość takie sobie małe A
no i nastała cisza...a szkoda bo moj zapał powoli zaczyna stygnąć :(

Gość baaaaaaaaaaaaa
dla facetow tez maja takie pompki tylko ze na wacka, generalnie chodzi o to ze ci cycki puchna po takim czyms i biust wydaje sie wiekszy, efekt jest chwilowy, a jak ktos madrze zauwazyl skore mozna sobie niezle rozciagnac, nie polecam

Gość no tak trole są bezrobotne
oddam ci połowe cycków ja mam za dużo chcesz??

Gość takie sobie małe A
hm...recenzje fachowców na temat tego sprzętu są zupełnie odmienne...szkoda ,że na forum wypowiada sie tak mało kobiet ,które korzystały już z tego typu zabiegów :(

Gość tak na powaznie
używam tego sprzętu od pół roku. biust się powiększył, nie działa to na zasadzie zwykłej pompki, bo czasami nie mam czasu zrobić sobie zabieg i jakoś nic mi nie zmalało, a raczej na odwrót. Startowałam z B, teraz mam już prawie C.

Gość o sieroty sieroty
gdyby to pompowało, to nie działaloby na inne części ciała, które po tych zabiegach stają sie jedrne a celulit znika

Gość opadła
hmm, ja to mam dopiero problem mam miseczke E zle wiszace do polowy brzych po tym jak schudlam ze 25 kilo... myslicie e takie cos by mi pomoglo czy niewarto tracic na to kasy, a zdecydoac sie juz na operacje ?

Miska A, B, C, E, o czym wy mówicie? "Miska A" generalnie nie istnieje, ponieważ przy różnych obwodach będzie miała różną wielkość i miska w 60A nie równa się misce w 80A, to jest zupełnie co innego. Literka D w rozmiarze nie oznacza od razu dużych piersi. 65D to mały biust, tak samo jak i 60E. Dobierzcie sobie dobrze stanik. Mi i wielu kobietom pomogło to w zaakceptowaniu swojego biustu. 70-75-80A/B/C to nie są wasze prawidłowe rozmiary.

Gość opadła
nie moja kochana mam bardzo dobrze dobrany biustonosz :) 80 E wiem jak ludzie reaguja na dalsze literki naszego alfabetu, dlatego podalam tylko E zeby uwidocznic Wam ze naprawde mam ogromny biust...

Gość urszula kochanowska
szukając gabinetu kosmetycznego w necie,trafiłam na taki,który miał w swojej ofercie ten zabieg,poczytałam przy okazji (bo szukałam o przedłużaniu rzęs),pomyślałam,że bzdura i zapomniałam,a tu widzę temat na pierwszej stronie-więc zajrzałam nadal mnie nie przekonuje,w zacytowanym przez kogos artykule,kosmetyczka mówi o działaniu tego aparatu na mięśnie-piersi nie są zbudowane z mięśni,jest jakiś mięsień piersiowy (nie znam fachowej nazwy),ale czy pływaczki mają duże biusty? czy podstawa dla piersi,czyli ten mięsień (mięśnie?) jeśli będzie wyćwiczona zdoła w widoczny sposób podnieść biust? w jaki sposób podczas masażu próżniowego na cellulit-przyspiesza on spalanie tkanki tłuszczowej,w takim razie co się dzieje z tkanką tłuszczową podczas masażu piersi? też się spala? (no a piersi są zbudowane głownie z tkanki tłuszczowej i gruczołowej) jak ten sam masaż próżniowy może jednocześnie wyszczuplać i dodawać objętości??

Gość opadła
faktycznie jakby na to popatrzec przez taki pryzmat to ten zabirg troche sie sam wyklucza ;p ale miesnie trzymaja piers, jezei sa wycwiczone to trzymaja go lepiej dlatego takie cwiczenie jak rozpietki czy pompki sa pomocne, ja slyszalam gdzies ze sa tam w srodku takie sciegna i gdy raz sie rozciagna juz wiecej same z wlasnej woli nei powroca na dawne miejsce nie wiem na ile to prawda ale tak slyszalam :)

Gość urszula kochanowska
czytałam o tych ścięgnach,że działają jak gumka,jeśli stracą swoją sprężystość,to nie wrócą do poprzedniej kondycji-na tej zasadzie co stara rozciągnięta gumka-sprężystości się jej nie przywróci z drugiej strony-tak jak pisałam-są ćwiczenia na klatkę piersiową,ale czy to widocznie wpływa na poprawę kondycji samych piersi? patrząc na to z czego jest zbudowana pierś

Ale mi na przykład 'miska E' nie mówi nic, a nawet mam skojarzenie od razu ze średnim biustem 60E, 65E. Skoro jesteś uświadomioną kobietą, to po co piszesz jak nieuświadomiona i utwierdzasz je wszystkie w przekonaniu, że każde E to jakiś mega gigantyczny biust?

Gość opadła
cwiczenei zdecydowanie wplywa na wyglad piersi, tylko trzeba to robic dlugo zeby bylo widac efekty, szkoda ze nie jestem lekarzem i si ena tm nie znam wtedy moglabym powiedziec cos wiecej... nawet chyba jak poprawia sie piersi operacyjnie to polega to na podciagnieciu skory a nei naprawie sciegien i miesci przeciez :) no chyba co s jak stara guma...

Gość urszula kochanowska
bo jak się naciągną wiązadła to biust zaczyna opadać i naciąga się skóra-dlatego przy plastycznych operacjach wycinają jej nadmiar,pewnie to łatwiejsze niż regeneracja ścięgien i oczywiście lifting biustu nie jest na stałe,skóra nadal się starzeje,traci elastyczność i kolagen... tylko jak pytałam wcześniej-widział ktoś pływaczkę z dużymi piersiami? one mają odpowiednie mięśnie bardzo dobrze wyćwiczone-a temat dotyczy powiększania piersi przez działanie na mięśnie też nie jestem specjalistą,tylko tak dedukuję :-)

Gość opadła
pływaczki maja male ale bardzo ładne i jedrne biusty !

Gość lubliniankaanka
Wybacz, ale 80E to nie jest jakiś specjalnie duży biust (raczej tylko sporo w obwodzie pod - stanik 80 oznacza przecież, że pod biustem masz koło 90 cm), może Ci się wydaje wielki przez to, że jest mało jędrny?

Gość opadła
moze przez to wydaja mi sie taki duze, ale zawsze wszyscy uwazaja i ja sama widze ze w porównaniu d reszty kolezanek mam ogromne , nigdy nei spotkalam dziewczyny tktora by miala wieksze...:(

Gość opadła
ooo?! dzięki wielkie za stronke :) a wracając do tematu to myslicie ze to cos by mi dalo cy trzeba kroic ?:)

Gość Carotella+
Ha Ha właśnie obejrzałam ten materiał z rozmów w tłoku, nie neguje tej metody, ale sam materiał totalnie nie daje odpowiedzi na nurtujące wszystkich pytania. Zamiast pokazać jakieś fotki przed i po kilku zabiegach tutaj pokazany jest jeden zabieg + 7 maseczek i to zastosowanych na biuście niczego sobie. Dodatkowo nie zauważyłam żadnej różnicy, specjalnie otworzyłam sobie początek i koniec filmiku w dwóch okienkach. Biust wygląda prawie identycznie (na koniec jest błyszczący i zaczerwieniony od zastosowanych specyfików, co raczej cudem nie jest), a kosmetyczka tu ocenia go jako oklapnięty, a tu cudownie zliftingowany, no błaagaaaaaaam ;P

Gość Mika gda
Hejka Kupiłam urządzenie vezvacuum, zaczęłam dopiero stosować, poinformuję o efektach.

Ja również zastanawiam się nad takim zabiegiem. Ostatnio powiększył mi się cellulit na udach i doprowadza mnie to do szału. Robię sobie masaże sama, pod prysznicem i chodzę na fitness trzy razy w tygodniu i faktycznie, to pomaga. Żeby jednak pozbyć się tego w większym stopniu należy zastosować bardziej drastyczne ;) środki. Słyszałam, że w Primavera Spa robią takie zabiegi bardzo profesjonalnie. Na innych forach wyczytałam, że to w ogóle nie boli. Nie wiem, stwierdziłam, że cellulit denerwuje mnie tak bardzo, że może nawet boleć, byle by zniknęło. :)

Gość kluseczqa
Kupiłam sobie maszynkę ale dodatkowo z wibrą i photonem i przyznam się a raczej pochwalę, że efekty są już zauważalne. Kupiłam tą droższą, bo ona jest z funkcją usuwania cellulitu i w końcu dzisiaj usłyszałam od siostry, że widzi różnicę! Czyli jak inni widzą, że jest lepiej to jest na pewno lepiej :-))))) a piersi, też wydaja mi się podniesione i ciut większe. Z zakupu jestem zadowolona

Gość desperacko szukam sposobu
na moje cycki, chociaż nie powinnam ich nawet tak nazywać. powiedzcie dziewczyny, czy nadal jesteście zadowolone?