Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa malo cycata

PRÓŻNIOWO - WIBRACYJNE POWIĘKSZANIE PIERSI widziałyście na rozmowach w toku?

Polecane posty

Gość teraz bedzie big cyc
uzywam sobie od 2 miesiecy i: - celulit zmniejszyl sie o 3-40% - biust powiekszyl sie o pol rozmiary (start z 70B) wnioski: stosuje i bede stosowac. jestem zachwycona efektami!!!

Gość heeeehhhheee
1 cm w biuście (tyle to jest pół rozmiaru) to rzeczywiście sukces :D A celulit na cyckach to pierwsze słyszę....

Gość janina z olsztyna
zastanawiam się nad sprawieniem sobie takiego prezentu gwiazdkowego, dziewczyny wypowiedzcie się o tej maszynie

Gość ascdsaSDFAS
Tu już chyba wszystko zostało powiedziane - urządzonko działa, kobiety zadowolone. Oprócz tego pozbywa się okropnego cellulitu. Ja każdemu ją polecam, użytkuję już dobrych kilka miesięcy i widać tylko poprawę - z tygodnia na tydzień coraz lepiej! Nawet moja mama podczepia się, a na poczatku była bardzo sceptyczna, wręcz odradzała, dopiero jak przekonała się na własnej skórze i na własnym biuście przyznała mi rację.

Gość jaaaaaaaasne
Wszystko zostało powiedziane przez tych co tym handlują... ale jak ktoś jest naiwny, ma za dużo kasy i nie szkoda mu biustu ti droga wolna...

Gość klimata
slyszalam i czytalam ze efekty sa rewelacyjne. moj problem to pomaranczowa skorka i wybieram sie w najblizszych dniach na zabieg. jak dla mnie to ostatnia deska ratunku

Gość szzz
Gdyby w przyszłości któraś z pan chciała spedzedać używaną maszynkę bo niższej cenie, jestem zainteresowana.