Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIBELOTKA zobacz czasem

Akohol...co on robi z czlowieka :/

Polecane posty

Witam wszystkich. Jestem z facetem ponad 5 lat i od niedawna starsznie czesto pije %:/ Wraca ode mnie do siebie i po drodze spotyka kumpla i pije z Nim az do rana!!! Zdaza sie to coraz czesciej:O Dzis mial isc na tzw. "fuche" ale wczoraj spotkal kumpla i do tej pory spi bo pil z Nim....no jak tak mozna:O Podobno jestesmy NA DOBRE I NA ZLE z drugim czlowiekiem....

Gość S?ZZLZ?Z?ZZ
ZOSTAW GO TO BEZ SENSU

S?ZZLZ?Z?ZZ -- mysle o tym coraz czesciej:O Tylko,ze...latwiej jest powiedziec niz zrobic:O Juz kiedys sie rozstalismy ale wrocislismy do siebie i bylo ok ale ostatnio (od okolo roku) psuje sie:O

S?ZZLZ?Z?ZZ -- mysle o tym coraz czesciej:O Tylko,ze...latwiej jest powiedziec niz zroic.Poza tym juz raz sie rozstalismy ale powrocilismy do siebie i bylo OK ale od jakiegos czasu,okolo roku,psuje sie cos....i to przez ten %:O

Gość Prima Cafe
A co tu sie odzywac, zostaw go, albo przestan marudzic.

Gość każdy tutaj tylko rzuca rady
typu "ZOSTAW GO", ciekawe czy w życiu też tak szybko się rozstajecie z facetem. Musisz z nim pogadać i to poważnie, może się zmieni.

No wlasnie...atwqiej jest powiedziec niz zrobic.....ZOSTAW GO....serce nie sluga:P każdy tutaj tylko rzuca rady -- rozmawialam i wiesz jak to wyglada? Ja mowie a On patrzy sie nammnie tzw."psimy oczami" i nic nie mowi bo mu jest glupio......moze zmieni sie to wszystko jak razem zamieszkamy ale to takie gdybanie......zobacze co ten rok mi przyniesie.Jak nic sie nie zmieni to....ech....

Gość ustiron
njawidoczniej jest uzalezniony od alkoholu

Gość ustiron
Ja mowie a On patrzy sie nammnie tzw."psimy oczami" i nic nie mowi bo mu jest glupio... on zwyczajnie nie panuje nad tym i dlatego jest mu głupio alkoholizm mozna leczyc

Gość Prima Cafe
Najwidoczniej bibelotka jest wspoluzalezniona, ciekawe czy jak da jej w czambo to tez powie ze serce nie sluga.

Gość janeksmoliwas
ja tez pije codziennie nie ma ani dnia przerwy a zona nawet nie pomysl;ala aby mnie zostawic nawet nie jest anty temu co robie, a zaznacze ze jest totalna abstynentka

Prima Cafe -- reki nie podniosl na mnie i nie podniesie a nawet jak by doszlo do tego to w zyciu bym nie byla z kims takim ! Tak samo jak by mnie zdradzil! Chce mu pomoc a nie zostawic jak tylko problem pojawil sie! Jak z czasem nic sie nie zmieni to wtedy bede musiala radykane kroki zrobic....

Gość janeksmoliwas
ja tez pije codziennie nie ma ani dnia przerwy a zona nawet nie pomysl;ala aby mnie zostawic nawet nie jest anty temu co robie, a zaznacze ze jest totalna abstynentka

Gość janeksmoliwas
sorry za podwojny wpis, ile pije 2-4 piwa, albo pol butelki jakiegos whiskacza, albo cwiartke wodeczki i tak codziennie a mojej zonie jak juz napisałem to nie przeszkadza

Gość miloooooonga
janeksmoliwas - moze woli jak siedzisz w domu i pijesz % niz jak bys mial gdzies isc z kumplami i dlatego na to sie godzi:P

Gość Tez jestem w
takiej sytuacji i nie radze sobie z tym:O