Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze ludzkiej głupoty

debile sa wsrod nas

Polecane posty

Dzisiaj pogoda piękna a jutro zapewne znów będzie padać ;] Cóż i kogo tu na spacer wyciągnąć ;> ?

Gość roman osica
ostra pewnie tak caly rok ...dobrze ze otwor w kasku jest,dziewczyna zazna chociaz troche przyjemnosci w zyciu ...tak to sie pewnie odbywa kask na glowe kleka i otwiera szybke http://www.voila.pl/287/fdh9y/?1

Gość xaxaxaxafhdfj
ladco ty nawet nie wiesz jaki ty jestes pojebnay.chyba tobie juz tylko wróżki na sms ci pomoga tym pusym ryju

Gość roman osica
noothingg hehehe widac przespals wczoraj prognoze pogody:P mac byc piekne slonce i temperatura odpowiednia....rusz sie z domu towarzysz na spacer sie napewno znajdzie:)

Gość roman osica
ignoruje osoby bez dystansu do siebie i posiadajace minimum kultury osobietej :O ty wąsaty babochlopie wyrazasz sie jak chlop z budowy to jest dopiero zalosne:O!co ty chcesz podkreslic w ten sposob ostrosc swej wypowiedzi czy swoje prostactwo:O:O

Słoneczko temperaturka odpowiednia tosz to tylko opalać się toples i popijać drinki podawane przez pół nagich facetów ;> A to dopiero marzec i nici z planów ;>

Ostra....mow mi Jedrus!!! wklejasz swoje fotki niby po co??? prawdziwa cnota krytyki sie nie boi.....!!!! Kiemlicze!!!! wiecej miodu!!!!

Gość roman osica
odczepcie sie od ladaco!!!!jak chcecie po kims jechac to macie ostra dobry cel bo nic soba nie reprezentuje:D

Gość roman osica
noothingg a czemu nici z planow??ojj cos jestes pesymistycznie nastawiona za bardzo...

💤 W takim razie Jędruś - zauważ ,że od dawna mam wklejoną swoją fotkę, jak bym przejmowała się tym chłamem dawno bym ją usunęła. :classic_cool:

ladaco.....zanim wacpan w sidla wpadniesz ,zali poswawolic nam trzeba.....:P:P ostra.....i co Ty na to wacpanna???

Gość roman osica
juz bardziej nie mozesz wykrzywic tego ryjca:O

Bo wiesz ;> Gdy jestem pewna, że nie wyjdzie a okaże się, że jednak jest ok to jestem mile zaskoczona i szczerze się tym cieszę ;> A jak bym była pewna, że wszystko będzie tak jak ja chcę i sypnęło by się to zawiodła bym się i było by przykro ;]

Gość roman osica
ostra tylko kask wloz bo chlopaki zwieja :O

ciekawe jak ja bym byla zbrukana na kafe wklejajac swoja fotke az strach pomyslec :P

sharp sister.....gdybys teraz fote wymazala to by oznaczalo ze sie poddalas.......a tak ,dalej bedziesz czytala same superlatywy o sobie:P