Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze ludzkiej głupoty

debile sa wsrod nas

Polecane posty

Gość roman osica
i zeby bylo jasne nie jestes dla mnie zadnym autorytetem dlatego nie mozesz mnie w zaden sposob urazic,tak szczerze dla mnie jestes nikim :)

ladaco.....juz Pan Nowowiejski szukal ukojenia w stepach....i co z tego przyszlo??? na zatracenie poszedl:((( lepiej zapomnienia w ramionach niewiast szukac....hmmmm.....szabla powywijac.....:P:P

pomarańczo ciekawy sposób na zabezpieczanie swojej dupy :classic_cool: Jak byłabym nikim, nie zawracała byś mi dupy codziennie :classic_cool: Także wybacz, ale coś do mnie czujesz :classic_cool: :D:D:D

Gość ty golciaa
skoncz pierdolic,chyba ze ty ja znasz i na piwo z nia chodzisz:O

UWAGA!!!! zaczynam polerowac szable!!!! ostra.....moje uwagi wzgledem twego wygladu,przyjelas wacpanna odwaznie na klate niczym moj rumak ciecia niewiernych psubratow!!! zdrowie wacpanny!!!

Gość roman osica
:D nie bede z toba dyskutowac pustaku bo nie mam o czym ,na kafe znajdziesz mase ludzi ktorym twoje znikniecie sprawiloby przyjemnosc ,zapewniam cie o tym

ladaco.....widze wacpan emigracyjny los jako i mnie spotkal i dzielnie go znosisz!!! zdrowie!!!!

Gość roman osica
to ze znasz dobrego psychiatre mnie nie dziwi bo pewnie czesto korzystasz z jego pomocy co mnie nie dziwi akurat lecz efektow brak :Dwiec moze poszukaj innego :D

Ostra.....hahahahah.....toz to jam jest we wlasnej osobie!!!!! ps.a jak wacpannie na imie bom chyba przegapil???

Gość roman osica
zawsze bylas i bedziesz nikim ,taka prawda,nikt za toba nie lazi po topach tylko ty babochlopie wyskakujesz z kazdego kata:O

Jędrek Katarzyna co się wspina :classic_cool: Pomarańczo pomyśl nad czymś nowym, bo się dziecino powtarzasz :classic_cool: ja poczekam 💤

Gość roman osica
dam ci dobra rade :ty sama zacznij myslec , to nie boli ,polecam ci myslenie przedewszystkim:D ale cos pewnie jest ci to tak odlegle ze nie wiesz oczym mowie :D

hmmmm....Kasia.....ladnie! umenczon jam wielce bom jezdzil cala noc dziwnym zoltym pojazdem...a u mnie dopiero poranek....:D zegnac sie czas przyszedl:D

Gość ostra jak tam
wąsy sa juz ogolone??wiosna idzie beda ci pieknie polyskiwac na sloncu:D

Gość ostra jak tam
Jędrek Katarzyna co się wspina :D jakie rymy nieudolne!!analfabetko!!!cos nie wychodzi

Gość zeganmy cie
wielkie zero:D