Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znosze ludzkiej głupoty

debile sa wsrod nas

Polecane posty

ostra zazdroszcza ci ze jestes fajna laska dlatego tak po tobie cisna banda dupków

golcia.....to co dla jednych jest piekne,dla innych moze byc brzydkie!! pytanie jest tylko czy potrafisz trzymac cisnienie??? tzn czy Ci zwieracz dziala????

Gość roman osica
noothingg :D mozna i tak :)

Gość roman osica
ostra(proponuje zalozyc aparat staly na twe krolicze zebiska:O takie wady zgryzu leczy sie:O) jestes zalosna jak zwylke chamstwo bije od ciebie no coz jak sie jest taka prostaczka :O wasaty babochlopie wiec biore na to poprawke :D calej reszcie milego dnia🖐️:)

ladaco.....wacpan ciezki bagaz zyciowy jako ja nosze ,toc my musim po kadzieli byc!!!! wina!!! miodu!!! a i dziewki jakowes wolac!!! moze Ostra nie pogardzi nasza kompanija!!!:P:P

Pomarańczo :classic_cool: widzę że to "że" kiedyś wstawiłaś tu swoją fotkę do opinii i napisałam,że jesteś brzydka strasznie Cię uraziło :classic_cool: ALe pisz dalej :classic_cool: bawi mnie to :D:D:D

Gość ty golciaa
moze i sa w tej ostrej jakies tam rzeczy (pewnie by sie znalazly)ladne ale ten jej charakter wszystko przekresla!

golcia....to wacpanna cwicz miesnie Kegla bo majty czesto zmieniac bedziesz!!!:P:D

nie znacie jej to co o charakterze piskasz zazdrosni ludziska po prostu z was i tyle :P

Ostra.....blachara tez kobieta!!! ja nigdy nie napisalem ze mi z tym nie do twarzy wacpanna!! Ot moja opinia ktora calkowicie na nic nie ma wplywu!!!:P:P

Gość dompleuik
jesuu,znowu się czepiają Ostrej,to już jest nudne-idźcie leczyć kompleksy do psychologa,nikt nie jest idealny,nawet ja hehe

Gość roman osica
nie wrzucam swoich fotek tu:O nie szukam akceptacji w nacie tak jak ty:O ja mam to w realu ,widocznie ty masz potrzebe kreowania sie w necie na kogos kim nie jestes i szukania akceptacji na sile ...zawsze bedziesz beznadziejna i nigdy nie nabierzesz dystansu do siebie...nie dziwie sie bo masz mase kompleksow i sama to udowadniasz sobie innym tutaj:classic_cool: gdybys byla madra (a nie jestes!) nie byloby tych wasow i innych tego typu rzeczy ale ty niestety nie jestes wstanie tego zrozumiec :O:O:O:O no coz wasata:D

spadam robic obiadek :P moze wrzuce tez swoja fotke bedziecie mieli radoche :O