Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia starajaca sieee

Czy ktoras z was robila test DNA na plec dziecka juz w 6 tyg ciazy?

Polecane posty

jesli tak to zapraszam do rozmowy z wielka chcecia bym taki wykonala,macie moze wiecej danych, gdzie mozna taki test zrobic, czy wynik to 100 proc pewnosci? dziekuje

wypowie sie ktos? czy moze taki ciemnogrod ze zdajecie sie namatke nature i rodzicie po 5 córek :O

Gość len albo depresja?
Idz stad pustaku.

a czemu mam stad isc? to chyba publiczne forum dostepne dla kazdego?

Gość słabizna i chujowizna
0/10 🖐️

czy ktos robil ten tes lub planuje upragniona plec dziecka?

Gość rodzimy
co nam natura dała. a co, jak sie okaże ze masz nie te płeć co chciałaś to usuniesz?...

Gość widziales film pt.
no wlasnie, jak plec bedzie nie ta to chcesz usunac ? Jestes matka, czy maszynka do produkcji dzieciakow ?? Żal mi Cie

jesli bedzie nieporzadana córka to zobacze. po to chce ten test zrobic wlasnie bo marze o synku.

Gość rodzimy
to powodzenia.

to po co w takim razie sa takie testy w 6 tygodniu juz? chyba po to by wczesnie aborcji mozna bylo dokonac bo po co innego? skoro nauka daje takie mozliwosci to czemu nie skorzystac i urodzic niechcna córke, skoro moze byc syn?

rodzimy dzieki mam nadzieje ze synek odrazu sie uda, bo nie chce mi sie tez czekac nie wiem ile na synka jakby sie corki trafilay. robil ktos juz te testy? dzieki

na tej stonie czytam o tym tescie a wiecie moze czy w polsce sa jakies kliniki gdzie robia tez te badania? so one o wiele lepsze od amniopunkcji poniewaz sa nieinwazyjne. http://www.dna-worldwide.com/

falsa no i? bo z moim tematem to nie ma nic wpolego co zes wypluła :O

Gość kardashia
Moim zdaniem jestes chora. Pragniesz dziecka i być matka czy syna???? Moim zdaniem dla kobiety powinno byc najważniejsze to,że dziecko urodzi się zdrowe i będzie je kochała mimo wszystko.Wiadomo,że każdy może marzyć czy to o synku czy o córce ale co Bóg da to będzie. Takie testy nie są po to żeby jak by co usunąć. Fakt można usunąć jesli dziecko ma starszną genetyczną chorobe i rodzice nie będą w stanie wychować ale z powodu płci? Lecz się dziewczyno... Nikt stwarzając ten test nie miał na mysli celów aborcyjnych puknij sie w łep. A jak zajdziesz 5 albo 10 razy w ciąże i za każdym razem córka to co tez usuniesz? Z takim podejściem nigdy nie będziesz miała dzieci. Gdybyś miala córke to byś jej nie kochala i nie chciałą bo to córka? A syna byś faworyzowała? Bo jesli tak to może lepiej żebyś nigdy nie miała dzieci. Ja też chciałabym mieć synka ale jak będe miałą córkę to tez pokocham. A jak ten test się pomyli i Ci powiedza,że to córka a się okaże,że synek? Pomyłki się zdarzaja i w późnej ciązy...

kardashia no widzisz a dla mnie plec jest najwazniejsza a skoro moge sie o nia "zatroszczyc" zupelnie nieinwazyjnie i nie narazajac sibie na poronienie tak jak np metoda amniopunkcji wiec czemu nie.

A jak ten test się pomyli i Ci powiedza,że to córka a się okaże,że synek? jak usune to juz sie raczej tego nie dowiem wiesz..

Gość kardashia
Po za tym w polsce aborcja jest nielegalna. A nie wiem czy w tak wczesnym czasie jak 6 tyg da się określić płeć przecież to dopiero początek.

Gość kardashia
Po aborcji i poronieniu niby cięzej jest zajśc w ciąże.Powiedz mi co na to Twój mąż?

kardashia wlasnie tez mnie to zdziwilo ze juz w 6 tyg mozna poznac plec bo to sie robi badania z krwi matki ... musialabym skopiowac kawalek ze strony o tym bo nie chce zle napisac.

Gość kardashia
Ja mysle,że Ty nie jesteś jeszcze dojrzała i chyba narazie nie powinnaś miec dzieci.Zmądrzej najpierw. Albo urodź córke i przecież nastepny może byc synek

Gość kardashia
Ja słyszałam,że mozna zrobic badanie krwi które wykaże czy się jest w ciąży ale o określeniu płci nie słyszałam

kardashia moj maz nic bo nie wie o moim zamiarze jeszcze. wa tpie zeby mi przyklasnął bo on cały czas powtarza ze bedziemy miec co bozia da :O

a jak ci sie juz urodzi synek ale chory? powiedzmy bedzie niewidomy albo bedzie mial skaze serca to wtedy zostawisz go w szpitalu bo nie taki jaki sobie zaplanowalas? decydowanie o czyims zyciu i smierci to dla mnie za duzo, ale juz zabijanie plodu bo dziewczynka to dla mnie szok, dobrze by ci w chinach bylo.

Gość kardashia
Sama widzisz. DLa niego to bez znaczenia czy synek czy córka.Czemu Tobie robi to tak wielką różnicę? Jak się nie uda za pierwszym razem może wyjdzie za drugim? Moim zdaniem gdybyś urodziła córkę napewno tak bardzo byś ja pokochała,że jak byś pomyślała o tym co chciałaś zrobić sama byś sobie wybaczyć nie mogła...

ten link to chyba tylko do sprawdzania pokrewienstwa - prawdopodobie ze sliny.

nie falsa, tam jest napisane ze to z krwi matki sie wysla

Gość kardashia
Jak przestaniesz o tym myśleć to może synek sam wyjdzie za pierwszym razem ;) ,po za tym nie powinnaś się tak przejmować płcią dziecka przy pierwszej ciąży.Rozumiem gdybyś miała już te 5 córek i tak bardzo pragnęła syna...ale pierwsze dziecko ? Jeszcze tyle przed Toba...