Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia starajaca sieee

Czy ktoras z was robila test DNA na plec dziecka juz w 6 tyg ciazy?

Polecane posty

Gość kleo,,,
lepiej nie chciej syna ,sa okropni ,naprawdę

kleo czemu opowiedz cos wiecej...

Gość
Siostra mojej mamy ma czterech synów, kocha ich bardzo, są już dorośli, myślę, że ciocia chciałaby córkę, ale ma wnuczkę.:)

Gość aloara
nie jest legalna, ale jest wykonywana, i jest na nie ogromne przyzwolenie społeczne. ty doczytaj:o i jaką masz gwarancję że syn będzie lepszym dzieckiem niż córka??

tu nie chodzi lepszy czy gorszy poprostu mówiac wprosy nienawidze dziewczynek, poprostu tak mam, odrażaja mnie ta ciagla checia popisywania sie, blyszczenia.. wiec nie wyobrazam sobie miec córke.

Gość
Nie przesadzaj, wszyscy jesteśmy ludźmi , płeć nie ma znaczenia, twoja córka też kiedyś będzie mamą, czy też będziesz chciała mieć wnuka, a nie wnuczkę.

Gość
Nie przesadzaj, wszyscy jesteśmy ludźmi , płeć nie ma znaczenia, twoja córka też kiedyś będzie mamą, czy też będziesz chciała mieć wnuka, a nie wnuczkę.

jaka moja córka? zadna moja córka bo córki nigdy mieć nie będe. nawet tak nie pisz prosze bo mi słabo się robi na samą myśl.

Gość aloara
czyli siebie też nienawidzisz i jesteś sama dla siebie odrażająca :)

Gość aloara
mam dla ciebie radę - zmień płeć :)

Gość a mnie ten temat smieszy
zycze ci corki i nieudanej skrobanki oraz takich komplikacji bys juz wiecej w ciaze nie zaszla....wtedy zrozumiesz jaka z ciebie idiotka....

dajcie dziewczynie spokój poprostu jest ciekawa juz jaka płec bedzie miało dziecko to wolny kraj nikt tu nie pisze o usuwaniu jesli marzy o synku niech marzy nie wiedziałam autorko ze mozna takie cos wykonac i tak szybk sie dowiedziec o płci

Gość gość
Jestem w 7 tygodniu ciazy I bardzo bym chciala poznac plec dziecka bardzo bardzo bardzo tak z ciekawosci niemam wybranej faworyzowanaj plci TYLKO TA CIEKAWOSC !!!!!!! Ale niestac mnie na drogie testy I Szkoda by mi bylo tyle kasy tak 50,100 zl to tak ale 200 dolarow to nie w polsce Jakies tansze ????? Dzieki