Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia starajaca sieee

Czy ktoras z was robila test DNA na plec dziecka juz w 6 tyg ciazy?

Polecane posty

Gość ja mammmmmmmmmmmmm
po pierwsze jak testy genetyczne moga sie mylic??? chyba tylko wtedy jak pomyla nazwisko pacjenta :O po drugie jak dziecko ma jakas wade to od razu o tym wiadomo :O po trzecie jestes jakas idiotka :O

Gość kardashia
Autorko ile masz lat?

nie od razu wiadomo o kazdej wadzie! gosia pokaz mi w ktorym miejscu pisze ze to z krwi? to jak pobierasz swoja krew i sline dziecka do analizy chyba dla porownania dna zeby zobaczyc czy jestes matka albo ojcem dziecka a nie ze jestes w ciazy i ci krew pobiora, nie czaje..

kardashia sory ze tak niegrzecznie ale co za roznica. mloda jestem, nawet pod 30ke jeszcze nie podchodze

falsa chwila musze przegrzebac to

Gość kardashia
Ja mam 20 lat też jestem młoda a nie mysle w taki sposób jak Ty. Moim zdaniem ciąża to dar.Zobacz jak wiele osób się o nią stara. Powinnaś docenić to jeśli w ogóle w niej będziesz bez względu na płec dziecka. Jak wyjdzie Ci synek będziesz prze szczęsliwa a jak córka to co? ANi trochę?

Gość nie miesci mi sie
w glowie to, co czytam :o Jestes popierdolona dziewcyzno i ty w ogole nie powinnas byc matka. Wyglada synka tez juz zaplanowalas, jak bedzie nie taki to zoperujesz go ?

Gość kardashia
Jak narazie nie widze tu ani jednej osoby która popierałaby to co chcesz zrobić.W takim razie moze powinnas zastanowić się nad sobą?Może faktycznei coś z Tobą nie tak??? Rozumiem,że mozna bardzo chcieć mieć synka ale całej reszty nie pojmuje...

Napewno cos ze mna nie tak, bo wiem ze córki bym nie pokochała, czue to, źle mi z tym i dlatego chce miec swojego małego merzczyzne ktorego pokocham calym sercem.

Gość kardashia
A dlaczego córki byś nie pokochała? W czym problem?

pogrzebalam troche bo nie sadzilam ze to mozliwe a jednak.. test jest dostepny w kilku sklepach. koszt ok 25 dolarow za test i 200 za wyniki. 95% sprawdzalnosci.

krdashia nie wiem , poprostu zle mi sie jkos moze kojarza nie wiem, popisuja sie wiecznie chca byc zauwazone.. ciezko mi to opisac..

Moze do chwili kiedy zajde w ciaze mi przejdzie i jakims cudem sie przekonam do dziewczyn.

Gość ika2345
a nie uwazasz ze to kwestia wychowania dziecka? Przecież dziecko i ciąza to chyba jedna z najbardziej niesamowitych rzeczy jaka moze przytrafic kobiecie. Sama jestem w ciazy, nie wiem jeszcze jaka plec, ale nie ma to dla mnie znaczenia, a juz na pewno nie usunelabym gdyby sie okazalo ze np to syn a ja bardziej chce corke. Naprawde to patologia. Sorry- to nie jest market gdzie mozna sobie wybierac towar. Wybacz. Wspołczuje mezowi, wg mnie tego typu osoby nie powinny miec dzieci wcale i tego Ci zycze. Szlag jasny mnie trafia jak NORMALNE kobiety staraja sie latami i nie moga zajsc w ciaze. A tu sie hrabianka trafila.

gosia --> ja ci jednak zycze zebys sie nie zdecydowala na aborcje.. sama jestes dziewczyna, szkoda by przeciez bylo gdybys umarla zanim jeszcze sie urodzilas? no ale to moja opinia, nie chcialam na ciebie wyjezdzac ale mi sie przykro zrobilo widzac jak potraktowalabys swoje dziecko. nie mam nic wspolnego z rydzykiem i do kosciola nie chodze.. ..ale predzej bym sie sama zabila nizbym swoje dziecko miala skrzywdzic. zycze ci z calego serca tego wymarzonego chlopca.

do autorki: w ktorym miejscu pisze (link ktory podalas) ze robia takie testy ??? z tego co wyczytalam to sa to testy na ojcostwo albo ustalenie pokrewienstwa

" wg mnie tego typu osoby nie powinny miec dzieci wcale i tego Ci zycze." wiesz z takimi zyczeniami do na koncert zyczen. na szczescie od decydowania czy bede miec dzieci czy nie nie jests :) i chocbyc uszami zaczela klasakc to tego nie zmienisz :) wiec daruj sobie.

manooka --> rzeczywiscie autorka miala racje i takie testy sa powszechnie dostepne, ale za niemala sumke.

Gość goga26111
Boze jak mi szkoda Was i Waszego angielskiego. Pierwszy link, ktory podalas jest o tescie na sprawdzenie czy to Twoja matka. Test, o ktory Ci chodzi owszem jest robiony na podstawie krwi.http://www.genednatest.com/early-gender-test.html nie znam nikogo kto to probowal. Wiekszosc moich znajomych nawet nie chciala znac plci- oby bylo zdrowe. Ja chcialam wiedziec ze wzgledow praktycznych- ubranka itd ale poczekalam na 20 tyg USG. Mam nadzieje, ze Ci sie zmieni sposob myslenia. Ja chcialam ciaze usunac (wpadka), ale teraz jak patrze na usmiech mojego synka (3mce) to dziekuje Bogu, ze zmienilam zdanie.

falsa dokladnie ceny niezle a tez nie wiadomo czy to nie jakas wajha, czyli ze wyniki na hybil trafil wysylaja. potem mogA SIE ZALONIC TYM 1 PROCENTEM, BO TEST JESTPEWNY NA 9.

GOGA gratuluje cudengo synusia.

falsa dziekuje, temat w sumie taki rzpoznawczy zalozylam. Nie wiem co bedzie za 2-3 lata, bo jeszcze z mezem studiujemy i dopiero pod koniec studiow zaczniemy starania o dziecko.

goga --> moj link chyba ci podpasowal co? znalazlam bezposrednie linki do kupienia tego testu ale nie chce sie przyczyniac do tego ze ktos moze sobie go uzyc do kupna i zdecydowac sie na aborcje, wiec nie wkleje. gosia --> do tego czasu mozesz zmienic zdanie, moj facet chcial miec dziewczynke tak bardzo ze jak dowiedzial sie ze bedzie chlopiec to zgaszony chodzil przez tydzien, zawod mial wymalowany na twarzy na calego. teraz mowi, ze glupi byl bo ma najfajniejszego chlopaka na swiecie i nie zamienilby go na zadna dziewczynke, ani tez na nikogo innego. twoje dziecko, to chociaz obojniakiem by bylo to bedziesz je kochac najbardziej na swiecie, wierz mi!

TEMAT UMARL TAK JAK I UMRZE MOJA PRZYSZLA CORKA!!!!

Gość aloara
w głowie mi się nie mieści, autorko wyprowadź się do chin albo indii

a czemu? tak aborcja na dziewczynkach kest legalna? watpie? bije niewidza podsawowa od ciebie.