Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta zalamanaaa

JAK UBRAĆ SIĘ NA OBRONE MAGISTERSKĄ ??BŁAGAM POMÓZCIE!!

Polecane posty

Gość kobieta zalamanaaa

jestem bardzo chuda i wstydze sie ws podnicy bo nogi mam jak patyki ale spodnie takie ciemne tez wiszą na mnie bo one zawsze poszczuplaja generalnie a ja nie chce wygladac jak szkapa.. jak tu sie ubrac na obrone w takim wypadku ??:(nie mam pomysłu:( łydki mam chude bo 170 cm wzrostu i 35 cm najszersze miejsce łydki .. wiec spodnica odpada.. w sumie nie wiem w czym isc na tą obrone:(moze doradzcie?

Gość nie taka młoda
czarne spodnie "szersze" ale nie workowate:) z kantką. albo jakaś sukienka. ważne żeby na Tobie nic nie wisiało, bo to jest okropne...

Gość nie taka młoda
czarne spodnie "szersze" ale nie workowate:) z kantką. albo jakaś sukienka. ważne żeby na Tobie nic nie wisiało, bo to jest okropne...

Gość nie taka młoda
przecież nikt Cie za wygląd nie będzie oceniać , tylko za wiedzę:)

Gość sii56565
JAK SZKAPA TO NIE PROPONUJCIE JEJ CIEMNYCH Z KANTKĄ BO ONE STRASZNIE WYSZCZUPLAJĄ NAWET JA GRUBA W TAKICH SPODNIACH W KANTKE CIEMNYCH MAM TYLEK JAK DESKA BO TAK SPLASZCZAJĄ A CO DOPIERO ONA

Gość według przeprowadzonych
załóż jakąś garsonkę ze spódnicą do kolan i będzie ok. Od kiedy to łydki 35 cm są nie do pokazania? Wolałabyś mieć 80?

Gość 222222
szary kolor też jest ok :)

Gość według przeprowadzonych
właśnie zmierzyłam swoją łydkę i w najszerszym miejscu mam 32. Uważam, i nie tylko ja, że mam bardzo zgrabne nogi. Więc nie wiem skąd twoje dylematy

Gość sii56565
ALE AUTORKA JEST WYSOKA I MA 170 CM WZROSTU. WIEC TY JA KJESTES NISKA TO TWA ŁYDKA JEST SPOKO. LICZY SIE WZROST KOBIETO!!]\ 35 CM ŁYDKI TO NORMALNE ŁYDKI NA NISKĄ OSOBE O 160 CM WZROST A NIE NA 170 CM

kobieta zalamanaaa-> nie musi być od razu na ciemno. szare, grafitowe, beżowe i inne naturalne kolory będą jak najbardziej na miejscu. ma być elegancko a nie na apel szkolny. spodnie musisz wybrać takie które będą leżeć dobrze na tyłku wtedy nie będą wyglądać workowato. nie zależnie czy wybierzesz szwedy, klasyczne proste czy w kant od tego jak będą układać się w biodrach zależy czy będą wyglądać jak worek czy dobrze. do tego elegancka bluzka lub koszula + żakiet i będzie dobrze. normalnie poleciła bym ci mango jeśli szukasz eleganckich spodni i żakietu do nich jednak w tym sezonie mają fatalną kolekcje. spróbuj zarę ale pamiętaj że ich bawełna się spiera. nie kojarzę obecnej kolekcji solara ale można spróbować o ile masz trochę kasy. a i zobacz konieczne w reserved raz na jakiś czas są tam fajne eleganckie spodnie tylko ze jakość...