Gość sis17 Napisano Marzec 23, 2010 Chodzę z Chłopakiem juz 2,5 roku Kocham Go bardzo... ja mam 17 lat on jest 4 lata starszy... w zeszłym roku doszedł do naszej klasy kolega bardzo sympatyczny, okropnie go polubiłam można powiedziec ze zaprzyjaźniliśmy się pisaliśmy ze sobą i piszemy do tej pory, mój chłopak był o niego zazdrosny ale przestał jak dowiedział się jakie ma zycie... (nie obchodziło mnie to ze zle sie uczy) był rok ode mnie starszy bo siadł sobie w jednej klasie...szczerze mówiąc to był moj jedyny kolega z którym trzymałam kontakt w klasie... poniewaz jestem spokojną osobą i nie ucikam na wagary nie pije i nie pale nikt w klasie za mna nie przepada;/:(( ale życie...chłopak o którym mówię zaprosił nas na 18 oczywiscie pojechałam po 18 przestał chodzic do szkoły ...;( dziś zabrał papiery jak sie o tym dowiedziałam nie mogłam sie uspokoic płakać mi sie chce cały dzien przez to:(( co ze mną się dzieje dlaczego tak jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach