Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konrado

Pssssst... click.... gul gul gul aaaaaaa......

Polecane posty

Gość Konrado

Życie jest piękne, a Wy powoli umieracie gnijąc od łez w wirtualnym świecie Kafeterii. Popłaczę i z Wami tych kilka postów przed snem :)

Gość to może opowiedz o tym
Twoim pięknym życiu :D

Gość ja nie płaczę ale nie
zaprzeczę że jestem uzależniona od kafeterii ;)

Gość Konrado
Opowiadać o swoim życiu? Nie starczyło by nam tej nocy na sam początek :) Właściwie to nie wiem dlaczego napisałem tego posta. Zszokowała mnie ilość problemów, które tu poruszacie, więc postanowiłem trochę popisać. Całkiem przyjemna rozrywka, no ale na dziś już chyba wystarczy. :)

Gość Konrado
O tak. Zakąsił bym ogórem kiszonym, ale nie posiadam takowego :)

Gość Konrado
Za to marszczę ogóra pod refleksyjny film zamieszczony na portalu społecznościowym redtube.com 🖐️

Ogorki sa tylko dla wybranych:)Ja wlasnie wykonczylam sloik..zostala tylko woda..

Gość Konrado
Dobre Konrado nr 2 :) Dobrze, że się odezwałeś, bo chciałem również pogadać z typem zgnuśniałego nieudacznika, który dowartościowuje się na forum pisząc durne posty, zamiast wyrywać jakieś zajebiste laski na mieście :) Jak się z tym czujesz?

Gość Konrado
O wiele lepiej niż Ty, bo ja już po zajebistym seksie :D Wpadłem się wyluzowac na kafe, a nie jak Ty przesiaduję tu i pierdolę głupoty 🖐️

Gość Konrado
Weź mnie nie rozśmieszaj :) Jeśli masz na myśli lizanie monitora i gumową lalę, to jestem pod niebywałym wrażeniem.

Naczelny...czyli mam rozumiec ,ze tam na dole juz wszystki ci zkislo?ojjjj...biedaku...

Gość Konrado
Hehehehhe dobre diabliczka. Albo chciałaś mnie tym sowicie rozbawić, albo niestety jesteś mało bystra, bo nie trudno domyślić się, że piszą 2 osoby o tych samych nickach :)

Gość Konrado
:) to może tak: Na dyskotece Jasiu podchodzi do siedzącej dziewczynki i pyta: - Zatańczysz? - Tak. - To dobrze bo nie mam gdzie usiąść.

Gość Konrado
Uh, nie mam najmniejszego zamiaru rozśmieszać jakiejś tam " Pani nie wiadomo co"... Spać mi się chce. Uciekam. Nara. Ps. Kocha się dwóch gejów. W pewnym momencie jeden z nich mówi: - Ale masz ciasną dziurkę! - Bo jestem dopiero na pierwszym roku seminarium proszę księdza biskupa. :D

Spotyka się dwóch kolegów. Jeden mówi do drugiego - Stary jaką wczoraj noc spędziłem,jedenaście numerów, prześcieradło sztywne w koncie stoi - No dobrze a ta dziewczyna? - No patrz, kurwa, nie przyszła... miłej nocki :p

ejjj..ja wlasnie wrocilam ze sklepu z dostawa pifa:(kto ze mna zostanie?

no i naczelny poszedl w diably..za bardzo go tak kisi...poszedl sie biedny drapac...

diablica:))))))))ja jeszcze troche zostane ...wrazie co wpadaj do mnie:)