Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka_zza_morza

Jak pozbyć się tych cholernych wałeczków? :((

Polecane posty

Gość anetka_zza_morza

Od jakiegoś czasu zaczęłam ostro ćwiczyć i stosować zdrową dietę. Efekty były zdumiewające. Sporo schudłam. Można powiedzieć, że jestem prawie zadowolona. Zostały mi tylko dwa problemy.. :( Mam dość płaski brzuch (robiłam dużo brzuszków etc.) natomiast na jego dole pozostał całkiem spory wałeczek.. którego nie mogę się pozbyć żadnymi ćwiczeniami :( No i skóra nad kolanami (z przodu i z tył), widać tam tłuszczyk i tworzą się takie wałeczki. Dziewczyny, ratujcie! Co z tym zrobić?

Gość bożenaaaa1234
może jakieś kremy z Vichy? Mi pomogły

Vichy tez uzywalam, ale efekty byly podobne do Ziai, a cena o tysiackroc nizsza. wiec tak: http://www.splendore.pl/Rebuild__Koncentrat_wyszczuplajacy_w_zelu__150ml_p4676.html dokladnie rozsmaruj, tak jak w przypadku samoopalacza, bo moze zostawic bialy nalot. szybko sie wchlania i milo chlodzi :) do tego musisz non stop pobudzac ta tkanke tluszczowa, wiec masaż w trakcie kąpieli, specjalna gąbką, poza tym postaraj sie znalezc specjalne cwiczenia na nogi i te okolice brzucha. na nogi mozliwe, ze wystarczy samo prostowanie i zginanie. pozniej ten zel i czekaj cierpliwie na efekty :) ale serio cierpliwie, bo moze minac nawet miesiac albo i lepiej.

ten wiszacy wałek to nadmiar skory jaki pozostał po tluszczu...raczej nic na to nie pomoze ale sprobuj cos co bardzo intensywnie ujedrnia i napina skore.

Gość a pani ELECTROSOUL
w koncu niech przestanie klamac i reklamowac produkty Ziaji!!!!

Gość kkarrusia
zadne kremy ci nie pomoga!!!!!!!!!!!!!!!!!a na ten nwałeczek to cwiczenia tez nie na brzuch, tylko dieta, i np bieganie

dobra moge zaczac Garniera albo na powrot vichy albo przepisy na wlasne balsamy do wklepywania. Ziai jest u mnie pelno w lazience, i nie reklamuje, a opisuje dzialanie produktu, ktorego sama uzywalam i uzywam. zawidolam sie na wielu markach, bo mnie podraznialy i uczulaly, ta jest najmniej podrazniajaca.

Gość zosinkaes
niestety ćwiczenia tego nie usuną... co najwyżej jakieś maszę moze cos pomogą. mi masaże też efektu nie przyniosły, więc poszłam na zbieg który to usuwa - Aqualyx. Nie boli, a działa. u mnie były to tylko dwa nakłucia igłą, więc to uczucie jak przy pobraniu krwi. Też ćwiczę a wałeczki przy kolanach były moją zmorą mimo to. Po zabiegu nogi wyglądają o wiele lepiej. :)