Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liwka28

Czy zboczony chłopak może być wierny i porządny??

Polecane posty

Gość mrhyde
No to czas sie odmienic :) wyjsc z norki i zaczac szalec bo zycia szkoda na pierdoly, pozniej bedziesz tylko myslec a tego nie zrobilam, tanmtego nie sprobowalam, a moglo byc fajnie, a teraz juz za pozno :) Baw sie zyciem, od tego jest.. Hej!!

Gość her Flick
liwka-to nie jest zaden zboczony facet-tylko erotoman albo seksoholik.To co on opowiada o jakims wyprobowaniu czy jak bedzie po seksie-to jest dorabianie teorii do tego co on chce o co mu chodzi co jest dla niego najwazniejsze w zyciu.Czyli dorabianie ideologii do rodzaju hedonizmu.Bardzo ale naprawde bardzo watpie w to zeby on potrafil byc wierny.Pomysl tylko-czy jakis normalny facet,ktory mysli o facetce powaznie nie bedzie chcial jej najpier poznac?Przeciez poznajac kogos ulegamy zauroczeniu co dopiero prowadzi jako ktorys tam z kolei etap do najwiekszego dopelnienia.Czy dla niego seks jest dopelnieniem calosci?Jezeli ktos chce to wszystko odwrocic-to chyba wiesz ze nie mysli w ogole o glebszej znajomosci o zaangazowaniu sie.To jest mu niepotrzebne.Obchodzi to wszystko jakos dookola i chce przeciez seksu i to juz-zaraz.

Gość her Flick
koles>>mhydre>>czy jakos tak.RELIGIE I CZYJAS WIARE ZOSTAW GNOJKU W SPOKOJU.OK??!!!!!!

Gość her Flick
* >>"mrhyde"-to do ciebie.

Gość liwka28
juz go nie ma w moimzyciu,dzis ostatecznie przegiał i sie go pozbyłam:)) i mam satysfakcję:D

Gość &*&*&*&&*
Sebastian 77 jest wierny i porządny, tak mi się wydaje...

Gość liwka28
TAK! jestem wolna:)))) i cieszę się,ze pozbylam sie tego frajera, powyzywał mnie od zakonnic i kazał szukać sobie księdza hehe, no cóż.. z patologią nie będę walczyc:)) Niech inna go zaspokaja na dzień dobry:)) jestem wolna i przenoszę się do stolicy:) może tam zacznę inne życie i ciekawsze:)) uzbrojona w kolejne niemile doswadczenie związane z facetem.