Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madonneczka

Długoletnie związki. Mam ochotę na zdradę

Polecane posty

No właśnie!!! Dalej mi tu do dyskusji Zycie jest piękne - cześć Zawsze szczery - witam, no rozrusz trochę nas niemrawy Lena - też Cię witam Mam koleżankę, która z facetem/mężatka/ kręci juz 7 lat. Zawsze zastanawiałam się co ona w domu mówi. I co sie okazało? Wcale nie musi dużo krecic, bo ten jej nie dość, że pracocholik, to weekendy lubi spędzać sam w górach.. Okazja czyni złodzieja

Mam drugą koleżankę/ teraz już po rozwodzie/, która poza mężem potrafiła spotykać się z dwoma naraz. Z tym jednym jest do tej pory, bo sie zakochała. Tylko ja taka,,grzeczna,, Poza tym myślę, że w ,,tym,, wieku chyba łatwiej się rozstać/jak ktoś chce/, bo ,,małe,, dzieci nie płaczą. A czy myślicie, że po tylu latach bycia razem, to jeszcze miłość?

Twoj przyklad czego mial dotyczyc? Mozna zdradzac i sie nie wyda? Mozna zdradzac, poniewaz maz ma zaufanie? Co autorka miala na mysli...hmm chyba sama nie wie:)

Co autorka miala na mysli...hmm chyba sama nie wie leno, jak doskonale wiesz, zeby miec cos na mysli niezbedne jest myslenie :-)

Czasami można robić coś bez szkody dla drugiej osoby Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal

Dla niektorych myslenie to jednak zbyt duzy wysilek. Drugi przyklad jest totalnie denny.

Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal Aaaaaaa!!! Nie, nie bede juz krzyczec, zaczne sie juz tylko smiac. Moze jeszcze jakis zarcik?

A.... nieprzyzwyczajonym myślenie szkodzi - fakt Przyklad dotyczył tego, iz czasami skok w bok nikogo nie skrzywdzi, pod warunkiem, że sie nie wydaa

Przyklad dotyczył tego, iz czasami skok w bok nikogo nie skrzywdzi, pod warunkiem, że sie nie wydaa czyli tak jak z twoim mozgiem?, dopoki nic nie piszesz to nikomu nie szkodzi, ze jestes kretynka

Czyli generalnie, mozna klamac,oszukiwac,zdradzac, krasc...byle sie nie wydalo. Gratuluje sposobu na zycie.

Więc carpe diem or not carpe diem, oto jest pytanie? niestety wyznawcy carpe diem najczesciej sa takze wyznawcami zasady kalego :-)

A Wy tam zaraz, oszukiwać, kraść , zdradzać, zabijać... Opamiętajcie się Kłamstwo nie zawsze, czsami nie wszystko się powie

ZS, skoro potępiasz zasadę Kalego, to moze chciaż będe się starała podtrzymywać dyskusję zgodnie z prawem Hammurabiego albo Mojżeszowego, albo przekazu ustnego. Żeby tylko nie wypaść z obiegu. ;-)

Jak to mawiają starożytni górale: "Grunt to trzymać się i nie puszczać" :)

Gość sciemniara :-)
zycie wcale nie jest takie piekne :(

Gość GGoo
A ja uwazam ze x minut przyjemnosci od czyjegos fiuta to idiotyzm w tym przypadku, nie zycze ci rozpadu zwiazku, ale zycze ci by sumienie twoje przypomnialo o sobie.

Gość GGoo
btw czytalem poprzednie wypowiedzi, racja, zycie jest krotkie, wiec badz odpowiedzialna i nie psuj je swojemu męzowy ;) bo mysle ze popsulabys gdyby sie dowiedzial ze jego zonka ma "brudna" cipe

Gość hanabi
Czytając ten jakże interesujący topik przemknęła mi przez myśl pewna refleksja. Nieważne, ile masz lat i doswiadczenia zyciowego . Jeśli urodziłeś się idiotą, idiotą pozostaniesz. Madonneczka i życie jest piękne niestety nie dosrastają poziomem zawsze szczeremu i lence. Uwielbiam wprost ten styl,który prezentują te kobiety. Tu trochę niedomówień, tam trochę zakłamania. Panie pewnie myślą, że są fajne, na poziomie i z klasą. Ale z takimi poglądami i zepsuciem moralnym to o klasie niestety mowy nie ma.

widze, ze ktos sie podszyl pode mnie ostatnio ... jestescie?

:-(

Siedzę samiuteńka w domku. Mojego partnera ,,wywiało,, na dłużej. Mam ochotę umówić się na ,,randkę,,. Kawka, rozmowa i ...

Gość zrób loda sąsiadowi
na pewno ci nie odmówi .