Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madonneczka

Długoletnie związki. Mam ochotę na zdradę

Polecane posty

"rozumiem, ze jesli twoj facet by bzyknal na boku to uszanowalabys taka decyzje" od siebie dodam, ze tajemnica poliszynela jest to, iż zawsze szczery zawsze najlepiej zironizuje sedno sprawy ;-)i

Gość karambuła
jak sie nie ma poczucia winy to znaczy ze jest sie socjopatą. skok w bok to nie zdrda ? to co to jest w takim razie

Zawsze szczery Jezeli całe zycie przed Tobą - to martw się. Ja juz pewnie pół mam za sobą i zmartwień dosyć

jeśli byłoby to jednorazowe to napewno a skad mialabys pewnosc, ze jednorazowe? :-) albo inaczej, od ilu razy to juz zdrada? od dwoch?:-) a samo calownie takie wiesz spontaniczne, to chyba nic wielkiego, prawda? a bez orgazmu?

skok w bok to nie zdrda ? to co to jest w takim razie drobinka w pelni zasluzonego szczescia po wieloletnich meczarniach z jednym partnerem

Gość karambuła
noż kurde zółte co swieci na niebie ma swoją nazwę. tak samo wasza 'przyjemnosc'. troche szzcerosci wzgledem samych siebie,drogie kobietki :)

jakich argumentów wielkie halo skok w bok naprawdę do piekła żywcem to jeszcze raz, skoro skok w bok to zadne halo, to dwa skoki w bok to tez nie halo, prawda? zatem ile skokow w bok to juz wielkie halo - mam na mysli skoki w bok twojego partnera, bo twoje to wiadomo, ze w pelni zasluzone i z szacunku dla partnera:-)

Zycie jest piękne - fajnie gadasz, a to nie powinno być męczące Ja ugotowałam tyle ryżu do chińskiego, że na tydz wystarczy

nie no ludzie naprawde mylicie pojęcia, szanuję swojego męża i tyle a skok w bok to dwie różne historie No prosze, to juz ludzie z szacunku do drugiej osoby upokarzaja. Ciagle czegos nowego mozna sie dowiedziec:)

Właśnie, słowa bardzo ranią Komp przymula Muszę na chwileczkę Was opuścić Jak wrócę przeczytam wszystko i pogadamy.

Zycie jest piękne Muszę do sklepu... Wymienić sweterek. ,,Trzym się,, Wszyscy proszę tu wrócić Wieczorkiem będę