Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madonneczka

Długoletnie związki. Mam ochotę na zdradę

Polecane posty

Gość co za breeednie
a po co czytać jakies teoretyczne bzdury, życie ma swoje prawa i kazdy inaczej chce je przeżyć i być szczęśliwym.

Gość
Madonneczka 20 lat to sporo...jak to po co?.Chyba lepiej się rozstać w pokojowej atmosferze niż przyprawiać rogi :o Masz szacunek dla tego człowieka czy nie? Kochasz go w ogóle?

Gość sciemniara :-)
Ściemniara Jakiś Ty grzeczny się zrobił jestem grzecznA.. a-koncowka -a.Kobieta ma plec. Nie zdrada, tylko mały skok w bok buhahaha, zalosne, nazywaj rzeczy po imieniu.

nie chcesz zostawic meza, bo musialabys zaczac sama na siebie pracowac a NOWY niewiadomo czy bedzie chcial cos wiecej procz twej pochwy. A jesli chcesz oddac tylko pochwe na skoku w bok, to zdrada.

Ściemniara, no dobra dzieweczko, masz jakieś chore poglady na życie. Ale, każdy ma swoje zdanie na ten temat i szanuję to

czyli sex z innym niz maz to nie jest zdrada?

Zapytaj się swojego partnera, czy też nie ma ochoty na skok w bok. Po co oszukiwać, kłamac i lawirować? Szczerość to podstawa. Gdyby była odwrotna sytuacja, pisałabys na kafe, że wszyscy faceci to ..uje, bo zdradzają swoje partnerki.

ona juz to napisala. teraz sie msci sama zdradzajac..

No dobra. Teraz idę zarobić na swoje utrzymanie. Zamieniam sie w niewolnicę, która musi Panu swemu obiad podać. Może pózniej pochwę swą Wrócę

Gość
No skoro chcesz się puszczać na boku to Twoja sprawa :)

no wlasnie..jej sprawa :-) hehe

madonneczka idz rob ten obiad, bo twoj maz sie czegos domysli..

oj zalosne wy i nieszczesliwe kobiety.. :-( szukac obcego penisa, by poczuc sie dobrze..echh

Gość
Mężowi obiad...kochankowi loda :)

jak madonneczko jestes znudzona tymi 20ma latami, to wez cos zrob ze soba na poziomie, zajmij sie czyms sensownym, rozwin sie jakos.. ja nigdy nie przekreslilabym tych 20 lat..on je spedzil z toba..poswiecil ci sie..wiesz..mam juz zdanie na twoj temat..

sumienie patrzec komus w oczy szczerze.. twoje zycie musi byc nedzne, ze takiej rozrywki szukasz..serio. Ale ty to wiesz przeciez.

Madonneczka ja w żadnym razie nie chcę odwodzić Cię od tego zamiaru, ani Cię namawiać, to jest tylko i wyłacznie kwestia własnego sumienia i... zrób wcześniej rachunek zysków i strat, czy Ci się to zwyczajnie opłaci. Co, jak mąż się dowie? Co, jak się w kochanku zakochasz? :)

Gość
Chyba szuka potwierdzenia swojej atrakcyjności ale nie tędy droga.:o Z resztą wisi mi to

Gotuję, podgrzewam, pichcę Wcale nie szukam potwierdzenia swej atrakcyjnosci Jestem atrakcyjna i koniec Widzę te pożądliwe spojrzenia jak idę ulicą A laptop mam zabezpieczony hasłem

Gość red girl
Mi sie wydaje, że chyba nie jesteś dowartosciowana i powinnaś sie sama dowartościować. A nie patrzeć cały czas na swojego partnera, powinnaś zdobić coś dla siebie tylko dla siebie, żebyś była sama z siebie dumna. A nie od razu zdrada. Zdradą możesz przekreślić całe swoje zycie, Ja bym nie mogła pożniej mojemu partnerowi spojrzeć prosto w oczy. Pomyśl sobie jak on by Cie zdradził :)

Czyżby było po dyskusji? Red Życie tak szybko przemija... Życie jest piekne, gdzie się posiałaś A ściemniareczka gdzie?

hej kochane! Jestescie?

Hej Ściemniareczko!!! Fanie, że jesteś. Niestety muszę sie trochę poprzemieszczać tzn. sklep i takie tam przyziemne sprawy. Jak wrócę, to sie odezwę. Może wieczorkiem więcej nas będzie..