Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyd

Biale kobiety zazdroszcza azjatka

Polecane posty

Gość detrtycgn
sorry ziomal/ziomala ale napiszę ci że ja nie chciałabym tak jak azjatki mieć skośnych ślepi, być niska i mieć krótkie, krzywe nogi;/

Gość pikna nieznajoma
Przykro mi to pisac ale ten system dziala w obie strony..Polacy ZAWSZE przegraja z kretesem przy chocby ognistym Hiszpanie czy muskularnym (naturalnie) Norwegu mmmm

Gość szyd
Wiem o tym i nie widze w tymi nic zlego. Dlatego bierzemy kobiety innych ras. Tak to niestety dziala :) Tylko dlaczego wiele kobiet nie potrafi tego pojac podczas gdy facetom lata to kolo tylka ? :classic_cool:

Gość ahahahaha
Szyd chyba cię zgasiło po śpiewce o nacji, bo teraz o wargach sromowych napierdalasz. Jesteś jebnięty. A mnie nie obchodzi skąd jest facet. Murzyn, biały, skośny. Ma być przystojny a tego ci nie da nacja.

Gość himmmmmmmmmmmmmmm
A ja kocham białą kobiete i ogólnie nie wiem co to za pierdolenie, która nacja lepsza. Weźcie dzieciaki do szkoły idźcie.

Gość szyd
ahaha Niby co mnie zgasilo ? Cos co tak na prawde nie tyczy sie tego tematu ? Mimo tego poleglem przy tamtym bo sam zaczalem z toba rozmawiac, fakt, dlatego nie odpisalem. Kazdy popelnia bledy :)

Gość pikna nieznajoma
Gdyby latalo kolo tylka to bys nie odpisywal z taka maniera prusaku:O

Gość pikna nieznajoma
Jezeli chcesz wiedzic to moje kolezanki w wiekoszosci wola obcokrajowcow( i z urody i kultury) i z nimi wlasnie zakladaja rodziny. Sa szanowane , cholubione,kochane i doceniane, nie tylko za urode:) I nie mowie tu bynajmniej o Arabach..

Gość ja zazdroszcze im włosów
maja takie geste i ciemno czekoladowe