Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala09

glosne bulgotanie w brzuchu;//

Polecane posty

Gość lalala09

ODkad pamietam(min 7 lat) mam dziwne uczucie w brzuchu...jak popijam wode czy jakikolwiek plyn po chwili slysze bulgotanie w brzuchu tak jakby woda sie przelewala...mam juz 20 lat a jest to bardzo uporczywe;/ Teraz pojawily sie jescze wzdecia jem activie ale nie ma specjalnych efektow... czytalam na internecie ze moze mam od tabletek antykoncepcyjnych ale nie wiem.. moze ktoras z was miala takie glosne przelewanie w brzuchu???

Gość mam taka karte
no activia ci na to nie pomoze, wrecz przeciwnie :O a masz zdrowy uklad pokarmowy?

Gość lalala09
wydaje sie ze tak..

Gość mam taka karte
zakladajac, ze nie masz schorzen, to w zasadzie z tym niewiele da sie zrobic. trzeba pamietac o regularnych posilkach a takze nie pic gazowanych napojow.

Polecam błonnik, fantastycznie reguluje pracę jelit, m.in pomaga też w zaparciach, nie będę reklamować konkretnych firm ale wybór jest spory, w tej chwili jest już nawet w proszku, można go spokojnie wrzucić do np. jogurtu. No i dużo wody inaczej będzie działał odwrotnie. Hmm i co jeszcze, zdrowe odżywianie, najlepiej zrezygnować z produktów ciężkostrawnych.

Gość mam taka karte
zamiast samego blonnika, to ja proponuje zmielone siemie lniane (nie kupne bo do niego jest cukier dodawany). ono zawiera dodatkowo sluzy, ktore dzialaja na jelita korzystnie