Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikamonika91

jak zrozumiec starszego faceta?

Polecane posty

Mojego obecnego chłopaka poznałam przez internet ponad pół roku temu, 2 miesiące temu spotkalismy sie po raz pierwszy i jestesmy razem, ja mam 19 lat a on 25, jestesmy soba zafascynowani, zauroczeni, on twierdzi ze sie zakochal. Dla mnie puki co sex nie wchodzi w gre (bylam zgwalcona, opowiedzialam mu o tym, wydawalo mi sie ze zrozumial, zapewnial ze bedzie ze mna bez wzgledu na wszystko, zebym o tym nie myslala, ze poczeka), wiem ze facet w jego wieku ma potrzeby, staram sie zaspokajac go oralnie, ale widze ze chcialby wiecej, raz nawet spytal po rozmowie o gwalcie, czy nie chcialabym sprobowac, ale stanowczo odmowilam i bylo mi przykro, ze minelo nie wiele czasu (tydzien), a on zadal mi to pytanie, potem przepraszal i powiedzial, ze to sie wiecej nie powtorzy. Ponad to, ciezko jest mi znalezc z nim temat do rozmowy, mozemy gadac o glupotach, ale prawie nigdy inicjatywa rozmowy nie wychodzi od niego, czasami wydaje mi sie, ze jestem dla niego tylko po to, zeby mial go kto zaspokoic, zeby nie byl sam (nie ma rodzicow (matka jest za granica, a ojciec to dluga historia), ani rodzenstwa). Mało mówi o sobie, jak chce zeby mi cos opowiedzial, to mowi, zebym zadawala pytania, ale nie wiem o co pytac, bo nie wiem co go w zyciu spotkalo, jakie mial przygody, a nawet jak zadaje mu pytania typu; spotkalo cie cos wyjatkowego? to odpowiada jakos tak jakby bal sie ze mna rozmawiac, chociaz nie jest osoba wstydliwa. Naprawde nie wiem czy jest sens zebym nadal z nim byla? Problem tkwi jeszcze w tym, ze jestesmy z pobliskich miast, widzimy sie raz góra dwa razy w tygodniu(na noc), teoretycznie powinnismy miec o czym rozmawiac, a tak nie jest, o co moze mu chodzic? przeciez gdyby chodzilo o sex to juz bym mnie zostawil.. co o tym myslicie?

Gość njuiu
jak sama widzisz, sluzysz mu jedynie do obciagania:O Zawsze to lepiej jak obciaga jedrna 19stka, ktora niczego nie wymaga niz rowiesniczka, ktorej trzeba jakos zaimponowac...

Gość paulapaula46
Monia to ze jest starszy to tym bardziej powinien bardziej Cie rozumiec jezeli chodzi o sex ...jak to sie mowi jak kocha to poczeka wiem o tym bo Mój czekał ....jezeli chodzi o rozmowe to jest bardzo wazna w kazdym zwiazku to raczej podstawa ....jezeli teraz nie macie o czym rozmawiac to co bedzie pozniej?zastanow sie czy to jest napewno ten bo moim zdaniem to nie jest prawdziwa miłosc moze nei jestescie sobie pisani.

Gość paulapaula46
Zgadzam sie,powinnas wziąc go tez na dystans i wtedy sprawdzisz czy chodzi mu tylko o jedno.

Gość paulapaula46
albo poprostu porozmawiaj z nim ze potrzebujesz czasu....musisz powiedziec mu jakie sa twoje odczucia jezeli poznalas go przez internet to najlepiej jak dowiesz sie o nim jak najwiecej bo to roznie bywa szukajac kogos przez neta

Nie szukałam go przez internet, po prostu przypadliśmy sobie do gustu, sluchamy tej samej muzyki i w sumie to nas polaczylo (to jedyny temat w ktorym sie odnajdujemy, chociaz i tak nie czuje sie w nim swobodnie, bo on slucha dluzej, wiecej wie, a ja mam dopiero 19 lat ;]) Chce z nim byc, ale nie wiem co zrobic zeby bylo lepiej, zeby zacza rozmawiac !! bo to mnie najbardziej boli, ja jestem bardzo towarzyska, moglabym caly czas nawijac, ale lubie jak jest odzew z drugiej strony, a jeszcze jesli chodzi o rozmowy przez internet to wcale nie sa lepsze niz w rzeczywistosci. Fascynuje mnie, czuje sie przy nim fajnie, ale chcialabym zeby mowil mi o wszystkim co czuje, mysli, czego by chcial