Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensation

Mam 19 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość Sensation

Cześć;) Muszę się was poradzić;p Mam 19 lat i nadal jestem dziewicą , w sumie to nawet i dobrze ponoć kolesie lubią takie.. Ale to nie jest takie proste jak każdy normalny człowiek ma ochotę na sex i osttanimi czasy bardzo dużą ;p No ale co mam zrobić oddać się byle komu wiele chłopców mnie pożąda mówią mi o tym i to nawet bardzo fajnych.. Co mam zrobić czy uważacie że pierwszy raz powinien być tylko i wyłącznie z miłości?? Czy to są tylko bajki i można oddać się tylko ze zwykłego pożądania?? Doradźcie mi bo długo chyba nie wytrzymam wiosna przyszła;p

Gość zbokolex
Cześć Jestem facetem to tak na początek, kiedyś miałem okazję poznać dziewicę i trochę rozmawialiśmy ale w sumie nie łączyło nas żadne uczucie i ona bardzo chciała ze mną to zrobić. Wynająłem hotel, całą noc tam spędziliśmy i ona trochę się bała, ale jak powoli, delikatnie pokazałem jej jak to jest, to poprostu nie dawała mispokoju do rana. Nie wiem ile razy było wtedy ale ona hciała jeszcze tak jej się to podoabało. Robiła to dla czystej przyjemności a nie z miłości. jezeli chcesz zrobić to pierwszy raz to musisz trafic na kogoś kto wie jak to zrobić a nie z kims kto robi to byle jak. Możemy pogadać na ten temat jesli chcesz. Napisz na maila podanego przy nicku. pozdrawiam serdecznie.

Gość dadadadada
Jestem kolesiem i powiem jak facet: Chodź do mnie i już nie bedziesz dziewcią, zobaczysz będzie bosko ;), a teraz tak od serca poczekaj jeszcze na tego jednego może go znajdziesz niedługo, jak w przeciągu roku może 2 nikogo takiego nie spotkasz to wtedy idź do łózka bez miłości, ale uwierz mi 1 raz jak się Kocha jest boski, ja sam czekałem długo i teraz jestem z tego zadowolony.

Gość dadadadada
Jestem kolesiem i powiem jak facet: Chodź do mnie i już nie bedziesz dziewcią, zobaczysz będzie bosko ;), a teraz tak od serca poczekaj jeszcze na tego jednego może go znajdziesz niedługo, jak w przeciągu roku może 2 nikogo takiego nie spotkasz to wtedy idź do łózka bez miłości, ale uwierz mi 1 raz jak się Kocha jest boski, ja sam czekałem długo i teraz jestem z tego zadowolony.

Gość Mam 67 i jestem dziewicą
i dobrze mi z tym :D 🖐️

Gość themainlooser
Czekaj, czekaj, ja mam 26 lat i nadal czekam😴

Gość don;t believe it
a co to znaczy, że masz ochote na seks? skoro nigdy go nie uprawiałaś to skąd wiesz jak to jest pragnąć seksu? co czujesz?

Gość Sensation
No po prostu mój narząd płciowy się tego domaga;) Np. podczas namiętnego pocałunku Twój organizm wydziela dużo hormonów odpowiedzialnych za spr seksualne i masz na niego ochotę nie potrafię tego wytłumaczyć po prostu się chce;)

Gość bardzo ladna prowokacja
pogratulowac!

Gość Wcale nie powinien byc ...
Hej, oddaj się doświadczonemu w ręce :-))