Gość magdasol Napisano Marzec 24, 2010 Drogie dziewczyny! Mam do Was wielką prośbę. Stylizacją paznokci zajmuję się od 2 lat - w ramach dowodu załączam zdjęcia - i postanowiłam wypłynąć na szerokie wody, chcę zacząć pracę w gabinecie, gdzie obecnie jestem na etapie okresu próbnego. Koniecznie muszę opanować szybkie i płynne wykonywanie manicure frezarkowego - sposobem, którego do tej pory nie znałam. No i tu właśnie pojawia się problem bo nie mam na kim ćwiczyć, nie znam zbyt wielu osób z Krakowa, może więc któraś z Pań chciałaby użyczyć swych rączek i mieć wykonany darmowy manicure (usunięcie nabłonka, korekta skórek, wyrównanie kształtu płytki, peeling, malowanie, masaż). Zaręczam, że znam się na rzeczy i absolutnie nikt nie ucierpi Chodzi mi po prostu o wypracowanie płynności ruchów i nabranie odrobiny doświadczenia w nowym sposobie pracy, bo szefowa mistrzyni krzywo patrzy na wszelakie niedoróbki Jeżeli ktoś byłby chętny, to w okolicach początku kwietnia serdecznie zapraszam! img33.imageshack.us/img33/92/dsci3261.jpg img535.imageshack.us/img535/4692/dsci3390.jpg img121.imageshack.us/img121/6238/dsci3947o.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach