Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Otwarte oczy.

Polecane posty

1- nie uznaję takiej odpowiedzi :P 2- no w pewnym sensie racja, aczkolwiek są słowa które lubię, łączące pożyteczne z przyjemnym. Może wymyślisz :)

znalezienie odpowiedniego slowa to jak poszukiwanie jednej jedynej muszli w pacyfiku :p Naprowadz mnie troche :)

oj tam sam wymyśl :P a poza tym to ja mam cały mówić Szejku, Szejku czy powiesz jak masz na imię ? ;)

no no tak. Mi sie podoba, ale wiesz Kaś jest dużo, poza tym niektóre moje imienniczki są jakieś takie....trochę głupie, że tak powiem. Znam ich tyle i jak tak patrze to, chyba mi dali imię przez pomyłkę :P a Dawid tez ładne. Dejvd :P

Ja co sie nie rusze to slysze tylko jakie to Dawidy zle, wiadomo ze milo jest uslyszec ze lamie niektore stereotypy zwiazane z tym imieniem, ale cholera. Ciezko odpowiada sie za grzeczy wszystkich z takim imieniem :P

no dokładnie, ja cały czas, że Kasie głupie,fałszywe itd, Czy ja wiem czy Dawid to taki zły...z tych co znam to raczej pozytywni ludzie:)

ja optymizmowi oddaje sie w calosci, dlatego moze sie zdarzyc ze zle ocenie sytuacje :p Ale ogolnie to fajnie jest zarazac innych ludzi optymizmem :)

Bobasek - Heh, dzieki :) Grunt zeby usmiech na twarzy sie pojawial :) Mintaja - na wynos czy skonsumujesz na miejscu ?:P

o nie wiedziałam, że mam jakieś opcje... nie wiem, to co doradzasz? :P

hmm.. jak napisze "wiec otworz usta" to wyjdize dwuznacznie a wiec - nie pisze :D

Kto by się spodziewał,że taką ładną cześć dziewczyny zobaczę:classic_cool: A te rysuneczki kto tak pięknie szkicuje,maluje??

ojej nie zawstydzaj mnie bobasek :P no ja te rysuneczki maluję ;)

to "fajnie, co" tez bylo w sumie troche dwuznaczne, dlatego Twoja odpowiedz wywolala u mnie niezly usmiech :p

aha bo ja dopiero teraz zrozumiałam co napisałam.... :P yhh Ty świntuchu no naprawdę ;)