Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghfghfhfh

Jaka lepsza: stara panna czy rozwódka?

Polecane posty

Gość hfghfghfhfh

Gość a skąd wiesz
rozwódka

Gość a stąd wiem
stara panna

Gość hfghfghfhfh
a uzasadnienie to gdzie?

Gość a skąd wiesz
rozwódka doświadczona bardziej, a ze starą panną coś musi być nie tak skoro jest STARĄ panną

Gość llljkl
niestety w tych czasach rozwódka.Jak kobieta po 30 nie ma męża anirozwodu za sobą to cos z nia nie halo.Nie wspominam juz o dzieciach....Smutne,ale to fakt. pzd

obydwie to porażka stare panny mają najebane we łbie. bez powodu też nie zostaje się starą panną więc to na pewno pasztet albo tucznik rozwódki to kot w worku - skoro ktoś ją zostawił to na pewno nie za to, że przesoliła mu zupę

Gość hfghfghfhfh
a jesli sama odeszła?

Gość a skąd wiesz
jeśli kobieta zostaje rozwódką to wcale nie znaczy, że ktoś ją zostawił, przecież ona też mogła zostawić faceta...

Gość hjkhkghh
znam jedna kobietę-bez rozowdu,męza czy dzieci.Ma 30 lat.Hrabianka-tak bym ja pokrótce oceniła.Db ze dziewczyna zna swoją wartośc, tylko troszeczke przgina w 2 str-tak siebie ceni ze nikt na nia w jej przekonaniu nie zasluguje.a lata lecą..Brak męza-w tym nie widze problemu,takie zycie moze miec sens.Ale brak dzieci-w tym senu ja juz odnalezc nie potrafie...Kobieta ktora nie ma dzieci nogdy nie zrozumie o czym piszę....Dziecko rekompensuje tak wiele w zyciu,daje tak duzo nieznanych dotad emocji,ze nic tego nie zastapi.I z praktyki,zycia obserwacji-rozwódka lepsza,bez 2 zdan

Gość Kl.Leonek
A co, jeśli to rozwódka z własnej inicjatywy zostawiła swojego byłego?

Gość hjkhkghh
znam jedna kobietę-bez rozowdu,męza czy dzieci.Ma 30 lat.Hrabianka-tak bym ja pokrótce oceniła.Db ze dziewczyna zna swoją wartośc, tylko troszeczke przgina w 2 str-tak siebie ceni ze nikt na nia w jej przekonaniu nie zasluguje.a lata lecą..Brak męza-w tym nie widze problemu,takie zycie moze miec sens.Ale brak dzieci-w tym senu ja juz odnalezc nie potrafie...Kobieta ktora nie ma dzieci nogdy nie zrozumie o czym piszę....Dziecko rekompensuje tak wiele w zyciu,daje tak duzo nieznanych dotad emocji,ze nic tego nie zastapi.I z praktyki,zycia obserwacji-rozwódka lepsza,bez 2 zdan

Gość oooootak,o
rozwódka

Gość StaraPanna
Ehh... Aż mi się przykro robi jak Was czytam. Mam 32, jestem 'starą panną'. Nie licząc przelotnych znajomości: Byłam z facetem 4 lata, ale powiedział, że nigdy się nie ożeni i nigdy nie będzie mieć dzieci bo nie chce. Rozstałam się z nim - doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, bo ja chcę założyć rodzinę. Bolało bardzo, ale szczęśliwie poznałam kogoś innego. Byłam z nim 2 lata i... oberwałam. Uderzył mnie podczas o dziwo małej sprzeczki :( Bardzo rzadko się kłóciliśmy, a On zawsze był nerwowy no i się stało. Rozstałam się z nim. Jestem sama przez niecały rok. Twierdzenie, że ze mną jest coś nie tak skoro nie mam męża w tym wieku jest krzywdzące i niesprawiedliwe. Czuje się okropnie czytając takie opinie.

stara panna w rozumieniu że nigdy nie miała faceta - przegrywa z rozwódką. rozwódka wcale nie znaczy że była porzucona, większość związków rozpada się przez zdrady. ale jeśli stara panna która jak ta wyżej miała facetów tylko nie trafiła na tego właściwego, to normalna dziewczyna przecież.. i jak dla mnie wtedy remis :P

Gość hfghfghfhfh
StaraPanna, źle siebie sklasyfikowałaś!, ty nie jesteś starą panną, ale kobietą po przejściach, taką połowiczną rozwódka! masz za sobą nieudany, choć niezalegalizowany związek a to zmienia postać rzeczy:) ...i dobrze, że go zostawiłaś!.....zuch dziewczyna!....znajdziesz pewnego dnia swoją miłość...

Gość jak rozwodka zdradzala
to jest kurwa

Gość TOMEKKKKKAKAKAIII
OCZYWISCIE ZE ROZWODKA; STRA PANAN ZA BARDZO SZANUJE SWOAJ CIPPPE; :-P

Gość golf
Wierzcie mi,ja od roku spotykam się ze starą panną.Chłopacy-strzezcie się ich,jak sam diabeł wody święconej!!!!To kobiety,które mają ostro nasrane w łeb,ciągłe fochy,wieczne kłótnie,awantóry,o śmieszne momentami rzeczy,himery non toper,i zero uczuć,w naszą stronę,nie mówiąc o czymś więcej.Moja wogole ma mnie gdzieś,zachowuje się jak osoba z zaburzeniami psychicznymi,a jej miłością życia nie jestem ja,ale...jej pies,którego traktuje,jak własne dziecko,i samochód,dla których bardzo się poświęca.Nawet jej najbliższa rodzina ma już jej kompletnie dość...Niech to będzie przestroga,szczera i dobra rada.Narrr.

Gość golf
Wierzcie mi,ja od roku spotykam się ze starą panną.Chłopacy-strzezcie się ich,jak sam diabeł wody święconej!!!!To kobiety,które mają ostro nasrane w łeb,ciągłe fochy,wieczne kłótnie,awantury,o śmieszne momentami rzeczy,himery non toper,i zero uczuć,w naszą stronę,nie mówiąc o czymś więcej.Moja wogole ma mnie gdzieś,zachowuje się jak osoba z zaburzeniami psychicznymi,a jej miłością życia nie jestem ja,ale...jej pies,którego traktuje,jak własne dziecko,i samochód,dla których bardzo się poświęca.Nawet jej najbliższa rodzina ma już jej kompletnie dość...Niech to będzie przestroga,szczera i dobra rada.Narrr.

Gość a po mojemu
Stara panna to teraz singiel ka Używa życia :P Paznokcie się śmieją. :P Stara duupa, rozjechana na maksa, albo z zakonnym podejściem. Tak czy siak bez kosiarki nie staruj. Jak uda ci się przejść przez pajęczynę pozorów. :P To zamoczysz w ciepły mech :P :P

Gość pejoko
stare panny powinno się nabijać na pal

Gość gość
Rozwodnice to ku.....y......a te po porodach to zużyte Ci....y

Gość gość
C****j ci w o***t.

Gość gość
Ch/u/j ci w od/byt

Gość gość
Rozwódki zużyte c**y...tanie. gdzie to do panny dla frajerow.

Gość gość
a najgorsze to zj****e prawiki co marza o ******iu a zadna ich nie chce

Gość gość
Rozwodnica to kur.....