Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Hmmmmm. Za łatwo mi jest zdyskfalifikowac dziewczyne?

Polecane posty

Wiecie ostatnio konwersuje z dziewczyną przez gadugadu. To co moge o niej powiedzieć to że jest prawdziwą pieknoscią i poza tym oszalała na moim punkcie. Rozmawiam z nia i nagle użyła zwrotu ktory mi się nie spodobał. Taki prostacki był. Po co mnie sie meczyć z kims kto nie zna zasad savuar-vivre? napisalem zeby to przemyślała a ona w płacz. Olałem to Ale terraz sobie myśle że to może nie dobre postępowanie z mojej strony? Z drugiej strony obracam sie w takich kręgach że nie moge pozwolic sobie na jakos kompromitację!!:( no i co wazniejsze, uczucie czy zasady??!!

Gość jhgjgjgjjjjjjjjjjjjjjj
smieszny jestes,dzieciaku

Gość a jakiego zwrotu użyła?
j.w.

Gość cccczsec
co ta kretyn :D mysli,ze jak powie 3 trudniejsze slowa to uznamy go za madrego ;D dziwie sie,ze ona z takim kretynem w ogole na gg chciala pisac

a tobie sie nie zdarza nigdy cos glupiego powiedziec? taki idealny jestes? moze to w zartach bylo? ludzie z poczuciem chumoru czasmi pisza tak zeby bylo wesolo, co nie oznacza ze sa malo rozgarnieci, moja rada: POSZERZ SWOJE KLEPKI

Gość lillali
"Po co mnie sie meczyć z..." Po sposobie w jaki kostuujesz zdania widzę, że sam powinieneś się za siebie wstydzić. Jak błyśniesz taką gramatyką w dobrym towarzystwie będzie to nietakt równie wielki jak jej braki w dobrym wychowaniu.

Gość taki fifarafą
a sam orty wali :D weź najpierw sam się poucz zanim innym zaczniesz dupę zawracać :D

Gość lillali
a ty użyłeś zwrotu "olałem to". Jesteś niekonsekwentny. Nie wymagaj dobrego wychowania od kogoś, skoro Tobie go brakuje:)

Gość cccczsec
a oplulam monitor to cos strasznego? mi tez sie czasem zdazylo opluc ze smiechu PALANT JESTES POPROSTU !!!!!!!!

Gość Savoir-vivre

Gość cccczsec
a po drugie to prowokacja :) \ bno takim idiotom byc nie mozna :)

Gość No to dramt,
ale nie martw się chłopie, mogła napisać, o zgrozo "zsikałam się ze śmiechu"

Dla mnie to jest jasne, ze kobieta nie powinna uzywac NIGDY takich zwrotów które sie zle kojarza. Jak by kobieta przekleła w moim towarzystwie to byłaby to ostatnia minuta kiedy mogłaby sie cieszyc moim towarzystwem. Od tej reguly nie powinno byc wyjatków!! Nie chce tutaj sie jakoś chwalić bo nie o to chodzi, jestem skromna osobą, ale skąd wy jesteście? Moze w waszych kręgach takie zachowania sa dozwolone ale w moich NIE.

jestem skromna osobą teraz ja "oplułam monitor" :D Jak Cię tu dawno nie było bajkopisarzu. Gdzie sie podziewałeś? Brylowałeś w "takich kręgach"?

Gość o dżisyss
Dobrze ci tam ktoś wyżej pisał, że sam się wsytdzić powinieneś za prostackie słownictwo i nieudolne wypowiedzi. Patrz na siebie. Kto jest bez winny niech pierwszy rzuci kamień! :-D

Savuar-vivre - a co to takiego? W twoich kręgach tak się określa znajomość etykiety i ogładę? Bo w moich, może nie aż tak wysublimowanych, jest to savoir-vivre.

Dostałem od niej smsa że przeprasza i nie wiem co zrobić, Ale chyba... no w sumie nie wiem.

Gość wlisz byki autorze
orty i styl masz wsiowy, ale wymagania straszne

A mnie sie podobasz autorze...póki jeszcze na dobre nie zaangażowałeś się, bo to wyraźnie widać, masz prawo do takiego wyboru...Też nie lubię wulgarnych ludzi..Należy dobierac się zgodnie z wykształceniem, odpowiednim poziomem..

Gość marianziom
Ok k urwa lord :D

A poza tym coś mi się wydaje, że to zgrabna prowokacja.Niech tam reszta sobie poużywa dowoli, tak?

No i sobie używają zgodnie zresztą z Twoimi przypuszczeniami..:D:D

Dziekuje ale kim jesteś? czesto tak bywa że się podobam, jestem przyzwyczajony nie jest to dla mnie big deel

Gość bebebe
mozesz dac mi jej numer?? napisze jej, zeby uciekala od takiego bubka jak Ty jak najdalej