Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosienkaa

Dlaczego ukrył prawdę

Polecane posty

Możecie mi powiedzieć, dlaczego faceci ukrywają przed nami np. że czegoś nie potrafią? Kiedy prawda wyjdzie na jaw, dziewczyna jest stawiana w niezręcznej sytuacji i nie wie, jak postąpić. Pewność siebie jest OK ale przyznanie się, że się czegoś nie potrafi nie jest oznaką słabości.

Gość a no wlasnie tez mnie to
interesuje. Po co tak chojrakuja, a potem wychodzi szydlo z worka.

no cos bardzo powaznego to moim zdaniem dyskwafifikuje zwiazek... Ale takie codzienne glupoty tez potrafia irytowac. Bo pokochalas tego faceta, a tu nagle sie okazuje,. ze mimo ze twierdzil ze uwielbia chodzic po gorach to tak na prawde woli wygrzewac tylek na piasku nad morzem. I co? Niby duperela ale utrudnia zycie i zmienia je :( :O

Gość a wy lepsze
?Tapety dwa kilo, a potem wstaje taka rano i człowieka dreszcz bierze

jak widac kazdy sadzi po sobie. Jeszcze ani razu sie nie malowalam... Wlasnie z tego powodu. Zeby nie ukrywac zadnych wad, nawet tych w wygladzie. Chociaz akurat dla mnie to nie istotne. Ale dla facetow jednak tak...

Ja się maluję bardzo delikatnie i to właśnie usłyszałam od swojego faceta.. Ale widać, na co zwracają uwagę dziewczyny a na co faceci... Nadmiar pudru to dramat ale kłamstwa np. na temat pociągu do alkoholu i imprez to dla was pryszcz