Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mroovka

Seks przed owulacją a ciąża

Polecane posty

Gość Mroovka

Witam, ponad miesiac temu odstawilam tabletki,miedzy odstawieniem a nastepna miesiaczka cykl trwal 28 dni, miesiaczke dostalam 11.03.2010 wieczorem a 23.03.2010 wspolzylam z mezem. Dodam, ze w ten dzien zrobilam test owulacyjny, wyszly 2 mocno czerwone krechy, nawet ta testowa byla ciemniejsza od kontrolnej. Sluz mialam lepki ale srednio ciagnacy, byl bol jajnika. Na nastepny dzien ponownie zrobilam test owulacyjny, kreska testowa wyszla juz wiele slabsza od kontrolnej ale sluz zrobil sie jak kurze bialko. W zwiazku z tym jak myslicie, jak duze mam sznase na zajscie w ciaze?? Bardzo pragniemy tego z mezem, staramy sie 3 miesiac i nic. Prosze o odpowiedz bo z tego co widze sa tu bardzo doswiadczone kobiety !! Z gory dzieki i pozdraiwam wszystkie staraczki :)

Gość Mroovka
Proszę o odpowiedz :)

Gość Prystelka
Myślę, że szanse są ogromne. Ja zaszłam właśnie w 3 cyklu starań. Trzymam kciuki. Bo wiem, jakie to emocjonujące tak czekać, rób test zaraz w dniu spodziewanej miesiączki, bo ja się zagapiłam 2 tygodnie, myślałam, że mam jakiś poślizg. Tymbardziej, że objawów zero.

Gość Mroovka
Dziękuję bardzo za odpowiedź :D. Martwi mnie tylko śluz, który miałam w dniu uprawiania seksu, przecież dopiero na drugi dzień miałam typowy śluz płodny, tyle,że wtedy nie mieliśmy możliwości "starania" się o maleństwo ;/

Gość Prystelka
Nic nie szkodzi, śluz pojawia się za kilka godzin od pozytywnego testu owu. Ja w ostatnich cyklach wogóle nie zauwazałam u siebie śluzu typu płodnego a zaszłam nawet nie wiem kiedy. Spokojna głowa. Teraz relax i pozytywne myślenie.

Gość Mroovka
KurcZe, ciezko byc spokojna :D, ale dzieki :). Jezeli dobrze zrozumialam to Tobie juz sie udalo, gratuluje :)

Gość Prystelka
udało,udało ale dopiero wtedy jak przestałam o tym myśleć :)

Gość Mroovka
Postaram sie wyluzowac bo od 3 miesiecy co miesiac mam objawy ciazy a pozniej okazuje sie, ze nie jestem :(. Jej, to niesamowite jaki wplyw ma poswiadomosc na nasz organizm... Dopiero 2 dni temu kochalismy sie a mi juz sie wydaje, ze bola mnie piersi :). Mozna zwariowac :). Jeszcze raz gratuluje!! :)

Miesiąc temu odstawiłaś tabletki a 3 miesiące się staracie i dziwisz się, że nie jesteś w ciąży? Czegoś ja tu nie rozumiem...

Gość Mroovka
No tak, nie dodałam,że tabletki dostałam na 10 dni bo miałam torbiel jajnika a lekarz stwierdzil, ze 10 dni hormonow go wylecza, odstawilam je i nadal sie staralismy.