Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

ślub cywilny i przyjęcie.

Polecane posty

Gość

Witam.dziewczyny napiszcie mi jak wyglądało wasze przyjęcie weselne po cywilnym.

Witaj. Ja teraz planuję ślub, chcemy wziąć tylko cywilny na razie. I po cywilnym obiad dla najbliższej rodziny i przyjaciół- może z 15 osób się uzbiera. Tyle :)

Gość
Właściwie to tak samo jak ja.Bierzemy slub 12,06 i też będzie małe przyjęcie na około 20 osób.A jaka masz sukienkę? Ja kupiłam sobie białą bombkę (midi) z gorsetem i tak się zastanawiam czy będzie odpowiednia.

Gość
Taraz nie wstawię,ponieważ sukienka jeszcze jest w atelier na przeróbce-była za długa i spódnica za szeroka.Ale w sobotę już ją odbieram.Mam nadzieję,że do czerwca nie zżłóknie :)

Jeszcze nie mam sukienki. W zasadzie z narzeczonym tak sobie wymyśliliśmy wrzesień, ale przyznam że to jeszcze nie jest na 100% - nie wiem czy jesteśmy już na to gotowi. I rodzina też nic nie wie jeszcze :> Natomiast czy cywilny, czy kościelny to i tak nie robimy wesela tylko skromny, elegancki obiad przy lampce wina, koniecznie nad morzem. A sukienkę chcę taką podobną jak te z linka - kość słoniowa, koronka i cyrkonie. Na kościelny: http://www.susanblanche.com/fckfiles/Image/1343dem2008.jpg http://www.zwt.pl/wp-content/uploads/2008/11/suknia-slubna-maggie-sottero-vogue-royale.jpg Natomiast na cywilny będę szukać czegoś w tym guście ale mnie pompatycznego ;)

Moj slub cywilny wygladal tak : Imprezka w restauracji do bialego rana z oczepinami i innymi zabawami dla goscy, nasz pierwszy taniec ,a muzyczke do tanca puszczal nam DJ :) moje weselicho cywilne bylo na 40 osob najblizszej rodzinki , (czyli : obiad , kolacja, zakaski do kielicha i oczywiscie piekny tort weselny ). Ja bylam ubrana w piekna suknie slubna z welonem plus wszystkie inne dodatki :) Porostu moj maly slub cywilny byl tak zaplanowany jak sie planuje Slub Koscielny :):) A teraz czekac zostalo mi do slubu koscielnego :)