Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazazazaza

Czy singielki po 30 maja jeszcze szanse na milosc ?

Polecane posty

Gość hiszpan401
ja mam 25 lat i lubie dojrzale kobiety

Gość hiszpan401
jasne. moj rekord padl 4 lata temu. ja mialem oczko a ona 38. dojrzale kobiety sa bardzo pociagajace

ale w temacie chyba nie chodzi o seks? chcialbys sie zwiazac i wziac slub z taka dojrzala kobieta?

Gość hiszpan401
ja przed. hiszpan401@interia.pl

Gość hiszpan401
jezeli odpowiadala bu mi to nie widze problemu by sie zwiazac z 35 latka.

Gość czterdziestodwuletnia
Ja miłośc znalazłam w wieku 42 lat :)

Gość jak na swoje lata
normalnie epokowe odkrycie na miarę Nobla objawiło się na kafeterii :D Znaczy, że jako homo sapiens osięgnęliśmy już dno, że oczywistość uchodzi za mega super objawienie. Tak moi Drodzy, najlepsze związki tworzy się z osobami o zbliżonym wieku - rok do trzech lat młodszymi czy starszymi albo z rówieśnikami. Zwłaszcza w wieku 25+ To taka nowość ?

Gość czterdziestodwuletnia
Ja akurat jestem z aż 23 lata młodszym chłopakiem :)

Gość zadowolona 30tka
A co to za pytanie? Oczywiście, że mogą!:) Sama jestem po 30. , obecnie jestem singielka (kilka miesięcy temu zerwałam z gościem, z którym byłam już 5 lat) i wcale nie uważam, żebym nie miała już szansy na miłość:) Wręcz przeciwnie:) Ostatnio często spotykam się z różnymi mężczyznami, których poznaje na portalu matrymonialnym. I myślę, że coś z tego może w końcu wyjść. Jasne, w pewnym wieku może być ciężej się sparować, np. w klubie czy na innej imprezie. Ale są inne metody, np. w pracy czy właśnie poprzez portale randkowe. W pracy są często osoby także po 30-tce, a na portalach możesz sobie wybrać osoby w różnym wieku. Nie wiem jak jest na innych, ale na mydwoje.pl jest bardzo duża rozpiętość wiekowa, więc widać, że nie tylko my (tutaj w tym wątku) szukamy partnera:) Nie ma się co zastanawiać czy mamy szansę czy nie, tylko działać, tak sądzę...

Gość pewnie ze tak
trzydziestka zna swoja wartość młodsza niekoniecznie :) wystarczy poczytać kaffe :D

Gość zadowolona 30tka
Dokładnie. Niektóre dziewczyny się nie doceniają, niestety. Ale myślę, że z czasem zaczną się cenić i poznają swoją wartość. A może to się stanie dopiero wtedy, jak spotkają odpowiedniego faceta:)

Gość czterdziestotrzyletnia
Zmiana nicku, skończyłam 43 lata w międzyczasie :) Co do wartości, to właśnie dzięki młodszemu chłopakowi można poznać w pełni swoją wartość. :) To, że jestem z 20-latkiem utwierdza mnie w przekonaniu, że mimo moich 43 lat jestem wciąż atrakcyjną kobietą :)

Gość w polowie wieku
Ja mam 25 lat i jestem sama , teraz wole poczekac na kogos odpowiedniego, moje poprzednie zwiazki byly katastrofami ! Jednak slysze od wielu przede wszystkim kobiet, ze juz powoli maleja moje szanse na zwiazek i slub .

bo to tak w polsce jest ze dziewczyna 25letbia uwazna jest za stara panne ehh szkoda gadac

Gość njknkj
trzydziestka zna swoja wartość młodsza niekoniecznie banal powtarzany przez samotne 30stki:D Jakos to nie znanie swojej wartosci nie przeszkadza 20stkom w wiazaniu sie z panami po 30stce i zabieraniu wam potencjalnych partnerow:) Mlodosc zawsze byla i bedzie w cenie.

njknkj: ale młodość to nie wszystko, ja zakochałam się będąc w wieku dojrzałym, a mojemu ukochanemu nie przeszkadza mój wiek :)

pewnie..jesli 30 jest zadbana...teraz jest tak ze 30 latki wygladają jak 20 latki

Dokładnie :) A w moim wieku 20-letni chłopak jest dodatkową motywacją by dbać o siebie :)

Gość agta1234
czy kobieta ma 20 pare czy 30 pare lat to prawda jest taka ze nie ma za bardzo w czym wybierac. dlatego tak malo jest wolnych facetow po 30. wystarczy porownac pod wzgl wizualnym 30kilku letnia kobiete (oczywiscie nie matke polke po 3 porodach) z 30kilku letnim facetem.

Owszem, jest mało wolnych facetów po 30-tce, i między innymi dlatego warto wybierać młodszych :)

czterdziestotrzyletnia- tylko problem polega na tym że twój partner który ma 20...pare lat...jest z toba dla seksu ( jak to się mówi na starej piczy się cwiczy)....wiec nie łudz sie ze ten zwiazek..potrwa długo..mimo ze mówi ze kocha...to jest na jakis czas...i prosze nie porównój się sie do 30 letnich kobiet-czyli do mnie

Olka11305: No tak, bo Ty wiesz najlepiej jak wygląda mój związek i ile on potrwa ;]

Gość czarny nikodem
prawda jest taka,taki mlody facet ktory woli takie 30 i w gore to jak lew-niedorajda,ktory poluje na chore osobniki bo zdrowego nie upoluje!!!takie starsze sa zdesperowane zeby ktos jeszcze pogrzebal w silniku z przebiegiem!!! ps.nikogo z kafe nie mialem na mysli :P:D

Gość lealxx
w mojej firmie wolni 30latkowie za "target" obieraja glownie studentki i z takimi sie wiaza, taka prawda.