Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazazazaza

Czy singielki po 30 maja jeszcze szanse na milosc ?

Polecane posty

czterdziestotrzyletnia- przykro mi ale to prawda..ty tez wiesz ze to prawda....narazie zyjesz chwilą...po tym co piszesz widac ze się zaangażowałaś...niestety kiedyś sie obudzisz z tej bajki....i zacznie się prawdziwe życie... ps...a co ty myślisz ze 20 kilku latek..moze byc na stale z 40 letnią kobietą???

Gość czterdziestotrzyletnia
21:02 [zgłoś do usunięcia] Olka11305 czterdziestotrzyletnia- tylko problem polega na tym że twój partner który ma 20...pare lat...jest z toba dla seksu ( jak to się mówi na starej piczy się cwiczy)....wiec nie łudz sie ze ten zwiazek..potrwa długo..mimo ze mówi ze kocha...to jest na jakis czas...i prosze nie porównój się sie do 30 letnich kobiet-czyli do mnie A w czym ja niby jestem gorsza od 30-letnich kobiet?

i jeszcze jedno do-czterdziestotrzyletniej....napisałaś.... "To, że jestem z 20-latkiem utwierdza mnie w przekonaniu, że mimo moich 43 lat jestem wciąż atrakcyjną kobietą "...myślisz ze jesteś az tak atrakcyjna??? mylisz sie....co drugi 20 latek chce sie przespac z kobietą taką jak ty, i nie dlatego ze jest atrakcyjna ( no oczywiscie to tez się liczy) ale dlatego ze jak kto jest przespac sie z mamusią......ale ty wszystko to wiesz..tylko sie łudzisz

Miałam już wielu młodszych facetów, z większością to były tylko przelotne romanse (bo ja sama nie chciałem na dłużej). Ale z moim obecnym jest to stały związek, trwający już od sierpnia, oparty na prawdziwej miłości. On mimo swoich 20 lat ma już spore doświadczenie, miał za młodu sporo dziewczyn (również starszych).

Romans z dojrzałą kobietą daje młodemu chłopakowi przede wszystkim doświadczenie. Powtarzam: ROMANS. A tu nie chodzi o romans, tylko o miłość.

Gość Zarządzanie Emocjami
Jestem w połowie drogi między 30 a 40 :-) od 3 lat sama po kilku związkach długich, teraz mimo że smutno samej ale już chyba nie zwiążę się z nikim, nie jest łatwo znaleźć w tym wieku odpowiedniego partnera z bagażem doświadczeń emocjonalnych i z tym do czego sama doszłam w życiu, na byle co się nie godzę, miss świata i okolic tez nie jestem, patrzę na moich równolatków i zazdroszcze im że większośc nie ma takich dylematów jak Ja bo po prostu sa w związkach, inna rzecz jakie te związki są. zakładam że fajne, mój musiałby być fajny :-) a tak sam jestem :-) i pewnie tak pozostanie, dobrze że mam pasję, zainteresowania i w miarę silnie się czuję sama ze sobą ale czasem bardzo brak bliskiej osoby :-) pozdrawiam samotnych naprawde PO 30 ;-)

od sierpnia..no wlasnie..czyli bardzo krótko...tak tak kocha..za jakiś czas to się skonczy..potrwa to moze 3, 4 lata..i koniec..ty bedziesz miala juz 46 lat..czyli prawie 50..a on zapragnie ciała mlodej kobiety..przykro ale taka jest rzeczywistość powodzenia

DO ZARZĄDZAJĄCEGO EMOCJAMI : Święte słowa piszesz - ja jestem na tym samym etapie i tak samo to widzę

Wiem, że od sierpnia to jeszcze niedługo, ale ja nigdy nie byłam monogamiczna, wolałam kilkutygodniowe romanse. Aż w końcu znalazłam miłość :)

Gość nusaaki
43letnia, wez zaloz sobie swoj watek na ktorym bedziesz wychwalac swoj "zwiazek" z 20latkiem:O Naprawde nikogo nie interesuje twoj kryzys wieku sredniego🖐️

dobrze milość...to jest dla ciebie "20 latek " to dla ciebie deska ratunku...i tak kobieto nic do ciebie nie dociera..zresztą kazda kobieta w twoim wieku , czy starszym, która ma romans z mlodym facetem...klepie te same głupoty co ty wiele razy to juz słyszałam...nie dopuszczasz do siebie myśli ze to się kiedyś skonczy ( w gruncie zeczy wiesz o tym dosknonale) zal mi ciebie bo bedziesz cierpiała pap

Gość czarny nikodem
Olka ma racje,choc mysle ze zdarzaja sie wyjatki..... odnosnie tego doswiadczenia sexualnego ......czterdziestka,prosze cie ,nie przesadzaj.....:D

Gość babcia klozetten
haha 40stka jest dobra albo prowokuje:D skoro ten jej mlody yebaka mial juz tyyyle lasek to w koncu zapragnie nastepnej:P:classic_cool:

Myślcie sobie co chcecie, ważne że ja i mój chłopak jesteśmy szczęśliwi ;]

no tak, najpierw kobity chcą być singielkami a po 30 odzywa się instynkt macierzyński i na siłę szukają faceta i miłości :D nie ma co, idealne podejście do życia ;)

To nie tak, że ja po 30-tce zaczęłam rozglądać się za młodszymi. Już będąc nastolatką wolałam młodszych; mój pierwszy chłopak miał 14 lat, ja wtedy miałam 16.

Na miłość też, i to nie tylko po 30-tce, ale nawet po 40-tce :)

Gość TERAZ JEST WYSYP samotnych 30