Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z góry dziękuje za odpowiedzi

Jak ubieracie 9 miesięczniaki w taką pogode +16 ??

Polecane posty

Gość jkdd
ojej teraz faktycznie widze po stopce ale ze tak na niebiesko to myslalam ze chlopak naprawde, sorki ;)

nie szkodzi :) lubię ją ubierać na niebiesko :) i czesto mi mówili, że chłopczyk hehe teraz nosi kitki to już sie nie mylą :P

Gość baboooooooooo
to zajmij sie robota leniu....

jesteś moim szefem? :D swoje zrobiłam :) mam taką pracę, że na przyjemności też mam czas :D

Gość ja akurat karmie piersia juz 6
meaa, nie dyskutuj z wściekłymi trolami:) hehehe śliczne masz dziecko 🌼 autorko, pytaj do woli, to forum, jadowite pomarańcze won do garów! jeszcze tu siedzicie? a na innych gadacie, że za długo! autorko, gorzej jest przegrzać, racja...ja mam 6 miesięczne dziecko, więc trochę młodsze, ale ubieram je na spacer (20stopni u mnie) : body krótki rękaw, kurteczka cienka prawa strona ortalion, lewa polarek, czapeczka, rajstopki bawełniane, spodnie i buciki, cienki kocyk z mikrofibry...nie jest jej za zimno...no to teraz jadowite pomarańcze piszcie:D

Ja tez mam 9msc syna ktory uwielbia przebywac na zew. Ubieram go tak: body z dl rekawem +spiochy +bluza - taki zestaw jak jest cieplo i bezwietrznie. Jak jest chlodniej i wieje wiatr to dorzucam jeszcze spodnie dresowe i czapke, no i oczywiscie do obydwoch zestawow sa buty, bo maly trzyma sie czegos i "chodzi"

Gość no wreszciee!
Meaaa majac 15 tysiecy postów na pewno po pracy zajmujesz sie dzieckiem...taaa

Gość ja akurat karmie piersia juz 6
a co ma piernik do wiatraka? pisze w pracy kiedy nie ma co robić, a potem wraca do domu i jest z dzieckiem! żal ci duupę ściska, że ma taką pracę, a ty pewnie zapiieprzasz jak dzika świnia

zwróć uwagę, że na kafeterii pisze od kliku lat :)

Gość no wreszciee!
dziewczynko o nicku "ja akurat karmie piersia juz 6" mysle ze meaaa nie potrzebuje adwokata, no chyba ze sie myle....

WITAM, sprzedam nowe body dla chłopca i dziewczynki w rozmiarze 68 FIRMY H&M cena 19.90szt. oraz sweterek i spodenki za 19.90 sukieneczke jeans za 29zł Zainteresowanych prosze o kontakt (PRZEŚLE ZDJĘCIA) kate24s@wp.pl