Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruche_ciasteczko

Co robicie w wolnym czasie?

Polecane posty

Gość gość
Jak mam wolne to pracuję jak nie mam to też pracuję. Od czasu do czasu jem i śpię albo jestem w drodze do pracy.

Hmm w wolnym czasie lubię iść na basen albo siłkę. :) W tym roku za to swój wolny czas zamierzam zagospodarować w rozwój osobisty. Zdecydowałam się na studia podyplomowe. Koleżanka z pracy powiedziała mi o http://www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-ekologii/ochrona-srodowiska . I faktycznie mają ciekawą ofertę. To mi zagospodaruje większość czasu w weekendy ale myślę, że warto inwestować w siebie. :)

Ja mam trochę nietypowe hobby, bo lubie robić na drutach :) a poza tym czytam reportaże

Gość gość
Witama ja wam opowiem jak ja spędzam wolny czas Mówię szczerze, nie byłam zachwycona na myśl o tym, że warto byłoby pójść i na własnej skórze przekonać się, na czym polegają zajęcia typu Aqua Aerobic. Pamiętam, że kilka lat temu skusiłam się na coś podobnego podczas urlopu. Byłam najmłodszą uczestniczką, a ćwiczenia raczej mnie znużyły, niż sprawiły, że poczułam się jak po treningu. Od tamtej pory więcej nie skusiłam się na zajęcia w wodzie. Kiedy słyszałam, jak koleżanki mojej mamy, które po latach chciały wrócić do aktywnego trybu życia i zgubić kilka kilogramów, zachwalały Aqua Aerobic, popierałam ich działania, ale utwierdziłam się w przekonaniu, że to nie dla mnie. I popełniłam błąd. Idź na Aqua Aerobik a będziesz miała świetny trening, a jednocześnie odciążysz stawy - przynajmniej raz w tygodniu. Posłuchaj mnie bo naprawdę warto! Ja korzystam z zajęć z firmą FIGURA Aqua aerobik

zależy.... przeważnie odpoczywam, słucham muzyki a jak mi sie juz wybitnie nudzi to siadam do kompa i czytam sobie forum

Ja teraz jestem na bezrobociu, więc mam sporo sporo czasu i na przykład uwielbiam słuchać muzykę, dowolny gatunek, grunt,żeby mi wpadł w ucho... Ostatnio znalazłam fajną stronkę http://www.electronicbeats.net/pl/ gdzie grają Electronic Beats muzyka klubowa :)

Gość gość
Ja mam w sumie caly czas wolny czas. Tylko pracuje co zajmuje z dojazdem jakieś 9 h przez 5 dni w tygodniu. Czasami z nudow ide do pracy w weekend na nadgodziny. Obiad i sprzatanie robi moja mama bo nie pracuje. Z nudow zapisalam się na silownie żeby mieć co robic po pracy. Ogladam filmy i seriale ale ile można. Czasem z koleżanką wejdę na impreze w weekend. Czasem do kina lub cis zjeść ale to tak raz w tygodniu na 2 godziny. No i reszte czasu siew nudze jak nie wiem. Co napisze dokolezanek to one wiecznie zajete i czasu odpisac nie maja. Nawet kiedy wysikac się nie maja. Tak sobie siedzę i im zazdroszcze bo ja nie mam co z wolnym czasem robic

Gość gość
Ja ostatnio zainteresowałam się rzeźbiarstwem ceramicznym i polecam je również wam. Masę ceramiczną zamawiam od firmy www.testpol.com.pl Oferują świetne masy ceramiczne i gipsowe, które świetnie nadają się do rzeźbiarstwa.

Gość gość
Zdradzam meza. Wiem, ze nie zostawi mnie bo to porzadny mezczyzna i nie odszedlby bo nie chcialby stracic kontaktu z dzieckiem.

Jeżeli jest to żart to raczej kiepski. Jeżeli nie, to nie powiem, co o tobie to świadczy.

U mnie jeśli chodzi o czas wolny to mam go zazwyczaj niewiele. A jak już się udaje, że mam wolny wieczór to albo czytam jakąś fajną książkę, albo wychodzę gdzieś na miasto. Ostatnio byłam w Arkadach w Oh-Kino na seansie z narzeczonym. Jak jest ładna pogoda to lubię pojeździć też na rolkach. Nie mam jakoś tak jednego hobby przy którym siedzę non stop.

Gość gość
Można się wygodnie wyspać w Western Camp, polecam to miejsce, szczególnie dzieci warto zabrać tutaj. Pełna oferta domków, tipi i wozów jest na https://westerncamp.pl/. Dobrze im wyszła cała ta stylizacja na dziki zachód, nie jest to zrobione w jarmarczny sposób taki jak w innych tego typu obiektach widziałem.

Gość Mamsma211

Wlasnie mozna czasami zrobic cos innego niz zawsze w czasie wolnym. Mamy sporo opcji nawet u siebie w miescie. Sporo osob lubi galerie sztuki - https://va-gallery.pl/ . Maja one ciekawe wystawy i na pewno sie w nich odprezymy. Macie czasami ochote na wizyte w takim miejscu?

Gość nelson765

Ja na koniec roku przeprowadziłem się do własnego domu i postanowiłem, że porządnie wyposażę warsztat. Tak zrobiłem! Kupiłem kilka najpotrzebniejszych elektronarzędzi ryobi ze strony narzedza.pl. dzieki temu opowstał fajny, drewniany stół, który mi złożył kolega stolarz. No i od tamtego czasu bardzo wiele czasu spędzam na majsterkowaniu.

Gość koSZko

u mnie majsterkowanie to new black! odkąd kupiłem kilka elektronarzędzi ryobi, to spędzam bardzo dużo czasu w garażu i tylko zastanawiam się co by tu jeszcze wymyślić ;) w domu mam już różne regały i stoliki, a dzieciaki mają domek na drzewie.

Gość henlo

filmy i kino. Lubie w wolnym czasie przejść się do cinema city na bemowie i coś objerzeć 😉

Gość vallace

Ja tam czasami lubie się przejść z moimi kolegami albo z rodziną do kina. Niedaleko mamy cinema city, a repertuar mają świetny. A więc kino to też świetna opcja spędzenia wolnego czasu

10 minut temu, asiutka99 napisał:

Uprawiam sport, gram w tenisa, pływam, biegam

to co jeszcze uprawiasz poza tenisem, plywaniem i bieganiem za sport??

1 minutę temu, goownopsasialala napisał:

to co jeszcze uprawiasz poza tenisem, plywaniem i bieganiem za sport??

w zimie  łyżwiarstwo, mam zamiar więcej pograć w gre zespołową. Kosz albo siatka.