Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłe hłe hłłe

Czy OstraSiostra jeszcze tu jest??

Polecane posty

Gość i cant bearly stop
nie odbiegamy, nie odbiegamy - Ostrasiostra wsiada na motor po alkoholu wiec w temacie smierci wciaz pozostajemy:o

Gość Bo w szkole
mówili na nią tępa a ona zawsze chciała być inna!

Drzewiecki Twoje uogólnianie świadczy o Twoim braku rozumu :classic_cool: :D Wacek no tak a temat jest wstrzasający :D Pomarańczo wypad analfabetko jak nie wiesz co powiedzieć

Gość i cant bearly stop
dlaczego analfabetko??? to ty sadzisz byki w co drugim poscie jaki piszesz, wiec moze zajrzyj do slownika i dowiedz sie co oznaczaja slowa, ktorych uzywasz:o i sama napisalas, ze jechalas na kacu po wodce wiec o co ci chodzi?:o

Dresy jeżdzą dreswagonami (klepane BMW, AUDI)

W moich okolicach organizuja zloty motycyklowe upijają sie jak świnie, a rano na kacu wracają do domciu brudni, smierdzący i bezmyślni

A doczytałaś mądralo ,że było to nad morzem i przejeżdżałam z podwórka do podwórka, nawet nie włączając się do ruchu?jak nie wiesz , to nie pisz 💤

Gość jesteś strasznie
wulgarną kobietą Ostra. Co się dzieje z kobietami w tych czasach??

Gość i cant bearly stop
a wiesz ile malych dzieci wpadlo pod samochody/motocykle na malych, krociutkich uliczkach? wiesz ilu rodzicow placze do dzis przez takich bezmozgowcow jak ty? nie ma wytlumaczenia dla takich jak ty, bez znaczenia gdzie to bylo i ile metrow przejechalas.

" jesteś strasznie wulgarną kobietą Ostra. Co się dzieje z kobietami w tych czasach?? " Nie zauwazylam:P Milego dnia i weekendu szalonego zycze Wam:D

Gość gutikolo
Ostra,chyba ktoś Ci tu zazdrości-uważnie śledzi Twoje wpisy...co za ludzie

Czytaj ze zrozumieniem : Nie włączałam się do ruchu tzn. nie wyjechalam na ulicę .I nie pouczaj mnie bo znam statystyki, jeżdżę bardzo długo i nawet nie mam ani jednego punktu. Tyle :classic_cool: Widelec no i co z tego wynika?

Gość gutikolo to ostra
siostra hahahaha nie ma jak wsparcie od samej siebie hahahaa

Gość miloooooonga
i cant bearly stop a wiesz ile malych dzieci wpadlo pod samochody/motocykle na malych, krociutkich uliczkach? wiesz ilu rodzicow placze do dzis przez takich bezmozgowcow jak ty? nie ma wytlumaczenia dla takich jak ty, bez znaczenia gdzie to bylo i ile metrow przejechalas. masz auto? jezdzisz nim? jak TAK to to co napisales/as to podporzadkuj do siebie:P co za ludzie haha

Widzę, że stereotypy to norma na kaffe! Ja jeżdzę motocyklem i nie jestem brudasem ani nie śmierdzę- zresztą żaden z moich znajomych też nie. Prawda niestety taka, że reszta świata (szczególnie puszkowcy) zazdroszczą i stąd ta nagonka. Ludzie, zróbcie sobie prawko, kupcie "motór" i poszalejcie- zaraz Wam frustracja przejdzie :) Pozdrawiam motocyklistów i znikam stąd :)

Gość i cant bearly stop
podporzadkowuje, jestem kierowca i nawet przez glowe by mi nie przeszlo zeby wsiasc po kieliszku za kolko. i niewazne czy bylabym na pustyni czy w centrum miasta:o

Nie jeżdże - to nie dla mnie ale lubię popatrzeć - mam blisko do Kazimierza Dolnego a tam non stop się odbywają zloty - trochę Warszawką zajeżdza ale jest na co popatrzeć jeśli chodzi o sprzęt

Gość jesli ostra lubi
obrażać innych, wrzucać wszystkich do jednego wora, to niech się nie dziwi jak inni w stosunku do niej będą robić to samo.

mój Boże, jak ja gardzę motocyklistami i tymi tlenionymi dziwkami które zazwyczaj wożą ze sobą :-o

Gość miloooooonga
i cant bearly stop -- popieram! Alkoholowi za kolkiem mowimy stanowczo STOP