Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłe hłe hłłe

Czy OstraSiostra jeszcze tu jest??

Polecane posty

Gość i cant bearly stop
mowisz do mnie? topik o tym kacu i motorze? widzialam, chociaz zaluje.

Gość teraz ja [cool]
Uważajcie jak ta tępota jeździ to wzywajcie policje. Może uda wam się uratować czyjeś życie::o

drzewiecki ---> wizje takie jak twoja da się wytłumaczyć przedawkowaniem środków przeczyszczajacych :)

Gość Tylko Ty ostraqrwa
jesteś na tym forum taką obrzydliwą suczą. Taki tępy patafian tylko nie potrafi nic zrozumiec. Jesteś pustą lalą, niestety brak ogłady i inteligencji wychodzi na każdym kroku.

powiedz mi, gdzie ja ci wypominalam twoja strate?? Ile razy? I co ma teraz zdzira do tego? Z szacunku (jeśli wiesz co to znaczy) ja tego tematu nie poruszalam, i nie wmawiaj mi że jest inaczej.

Dobra przerwa , muszę się ulotnić, ale żeby nie było wracam o 13, dokończymy "rozmowe" możecie spisać pytania/skargi/zażalenie do mnie, przez ten czas :classic_cool: :D:D:D

Gość teraz ja [cool]
Uwaga na dzieci. ostra pijana rusza w teren:O Uważaj żeby wąsy ci nie zasłoniły oczu, bo wąsy + alkohol to już pewna śmierć :O

Gość czytam i czytam i czytaaammm
nie ma sensu sie pruc, laska jest tak masakrycznie tepa, ze szkoda slow. bedziesz jej mowic, ze jazda po pijaku jest zla, to ta cie zmiesza z blotem. widac ta jej cala ''strata'' to jedna wielka sciema, gdyby bylo inaczej, zachowywalaby sie kompletnie odwrotnie. nie zna jez polskiego, nie zna jez angielskiego, cale jej slownictwo to kilka wrzut pozyczonych z googla. wystarczy spojrzec jak sie wyslawia, to juz stanowi 70% jej osoby.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tematy o ostrej rosna jak grzyby po deszczu a rozrastaja sie jak shopping centra w polsce ostatanimi laty

Gość i cant bearly stop
tragedia:o tak tak, niech dalej sobie powtaza, ze jest zajebista, bez kompleksow i wad, ze ma pod komula i jest elokwentna. Moze kiedys jej pobozne zyczenia sie spelnia:D 🖐️

Gość i cant bearly stop
*kopula:o

Gość i cant bearly stop
ledwie:P

Gość stic o to że
ostra ma wąsy. Normalne wasiska pod nosem. Na niektorych zdjeciach sa widoczne.

Stic, a jak się jej dobrze przyjrzysz, do dostrzeżesz również, że ma racice, rogi i wielką antenę służącą do kontaktów z księżycem Saturna w lędźwiowej części pleców. :classic_cool:

Nie wiedziałem że na księżycu Saturna jest jakaś cywilizacja - moja antena ledwo co odwibiera sygnał z 'n' - jeśli ma wąsy to jak pije mleko to powinno ono zostawać a tych wąsach 😠!!!

Gość motocyklistka mała!
drzewiecki- Masz jakiś problem z kobietami na motocyklach?? Skończ już z wyzywaniem motocyklistek od dziwek, bo człowieku przesadzasz! Zakompleksiony frustrat!

Gość no i cooooooo
i sie jakos ostra nie odezwala:(