Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłe hłe hłłe

Czy OstraSiostra jeszcze tu jest??

Polecane posty

Gość Pijany kierowca
to pijany kierowca nieważne czy jedzie 5 10 czy 150 metrów. Jazda po pijanemu to łamanie prawa!!!

Gość i cant bearly stop
nie zycze ci ostra, zeby ktos kiedys skrzywdzil bliska ci osobe po pijaku, a potem tlumaczyl sie przed toba ''ja tylko przejezdzalem kilometr, przez pole'' :o 🖐️

Gość i cant bearly stop
nie zycze ci ostra, zeby ktos kiedys skrzywdzil bliska ci osobe po pijaku, a potem tlumaczyl sie przed toba placzac, ze jechal tylko kilometr, w dodatku przez pole:o

No do to był zlot a nie jakaś impreza na podwórku przed stodołą u drzewickiego

Widelec, no napisz konkretnie czekam :D:D Pomarańczo pijany kierowca zabral mi jedyną osobę którą kochałam, więc proszę zamilcz i skończ mnie pouczać

a jaki ty Ostra masz cel w opowiadaniu takich rzeczy o sobie na forum? Czy to historia o Twoim dziecku, czy to, ze siadasz na motocykl na kacorze... myślisz że jesteś fajna czy co? :O Później się głupio tłumaczysz i wychodzi z tego jeszcze większa kicha :O

widzisz ostra, wlasnie o tym pisze. Pijany kierowca zabral ci to, co kochalas, a teraz co, robilas to samo? chooj z tym, ze to bylo z podworka na podworko :O:O:O

Gość i cant bearly stop
no to tymbardziej gratulacje, robisz to co kat twojego bloskiego???? narazasz kogos na takie samo cierpienie???? albo jestes maksymalnie popaprana, albo sciemniasz, bo normalnej sobie po takiej traumie nie przeszloby przez mysl wsiadac po pijaku na motor!!!!!!!:o:o:o

Widelec akurat te dwie sprawy wynikły w trakcie rozmowy, nie zakładałam o tym specjalnych tematów. A po drugie to takie jak ty wywlekają to co chwila , ja się tym nie chwalę bo nie ma czym.

Gość teraz ja [cool]
ostra ale ty jesteś prosta:O Powinnaś mieć nick ProstaSiostra:O Jak mozna narazac ludzi na to, ze wpadna pod twoj motocykl i twoja zapijaczona tlusta tleniona gebe z wasiskami? Zal:O

Gość hłe hłe hłłe
ty jestes zdrowo pierdolnieta Ostra:o

Gość i cant bearly stop
kto co wywleka???? sama o tym piszesz:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Jesteście zdrowo poyebani..nie będę wam sie tłumaczyła, bo nie ma komu .Chuj wiecie, czy byłam pijana, czy byłam naćpana czy na kacu. Gówno wiecie czy jechałam metr czy 10. Ale was bawi wydawanie sądów. żałośnicy :classic_cool:

Gość teraz ja [cool]
jak tak mozna. Wulgarna, brzydka, glupia, nieodpowiedzialna, zapatrzona w siebie, wasata, klamliwa i co jeszcze nam powiesz? Jakie jeszcze tajemnice ujawnisz o swojej wasiastej plugawej naturze?

przepraszam ja wywlekam? Przypomnieć Ci co ty wyprawiasz jak nie masz mi czym dogryzc? Raz napisalam ze wkurzyl mnie facet, a ty jak jakis sęp wywlekasz za każdym razem, zebym sobie go pilnowala, zebym sie nim cieszyla poki jeszcze sie co do slubu nie rozmyslil. A odnosnie twojej tragedii nikt ci nic nie wywlekal, z szacunku. Ale niestety pokazujesz, ze na niego nie zaslugujesz :O

"nie będę wam sie tłumaczyła" Otóż dokładnie to robisz :classic_cool: i tylko pogarszasz juz i tak nedzne zdanie o tobie :O Ale ty oczywiscie masz w doopie to co o tobie mowia, bo ty nie masz kompleksow bla bla bla :D:D:D:D:D:D:D:D:D czyż nie? :D

Widelec ..Ty i szacunek? Zdzira i szacunek? Jak to mówią jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie,, i tyle ode mnie do Ciebie

Gość i cant bearly stop
no tak, najlepiej cos napisac, a potem jak ktos to skomentuje odpowiedziec, ze tak naprawde nic nie wiemy. czyli piszesz i sciemniasz jednoczesnie tak? bo nie rozumiem. koncertowo odkrecasz kota ogonem.

Widelec nie mam kompleksów, jestem zajebista pod każdym względem, nie to co Ty i reszta śmierdzących leni :classic_cool: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość i cant bearly stop
jakos nie zauwazylam, zeby zdzira i widelec jechaly po kims poza toba:o

Gość teraz ja [cool]
dziś też jesteś zapjaczona? Czy na kacu? Śmiejesz się swoja zapuijaczoną mordą? Jak kogos zabijesz po pijaku to ci mina zrzednie. Tępa strzało:O

Wąsiasta natura :) prawie jak holenderski ster ... :D

Pomaranczo jedno pytanie.widziałaś w ogóle tamten topik o którym co chwila wspominasz na wlasne oczy? Czy piszesz tylko to co usłyszałaś?

Gość qwertyyyyyyyyyyyyyyy
Co głupio tak jak ktoś cię osądza??? Może przypomnisz sobie to kiedy kolejny raz sama nie wiedząc nic, osądzisz.

jak widze kobietę na motorze, to niemal mam pewność że to wulgarna dziwka, którą tępe chłopaki wymieniaja sie na zlotach..