Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietkowaa18

Kto jeszcze nie jadł śniadania? Moźe zaczniemy 3dniową dietę?

Polecane posty

Gość dietkowaa18

Witam, wstałam niedawno i postanowilam zrobić sobie 3 dniową dietkę :) myślę, że znacie ją dobrze bo ostatnio często się o niej mówi :) Jeśli ktos jeszcze nie jadł śniadania może się do mnie przyłączyć i do poniedziałku zrzucić kilka kg :) tak dla lepszego samopoczucia, na wiosnę :)

Wstałam o 8 i jeszcze nie jadłam śniadania, narazie sama wodę pije. A co to za dieta? Nie słyszałam o niej...

Gość 12345654321
Niejedzenie nie jest dieta. Jak mozna odchudzac sie nie jedzac sniadania??

Gość p p p p p p p p p p p p
teraz to obiad sie je a nie sniadanie:-) (12-14) sniadanie jest do 10 a kolacja do 18:-) ja juz jestem po diecie:-) ale powodzenia:-)

Gość dietkowaa18
nie chodzi o niejedzenie śniadania, ale o to by zjeść je zgodnie z tą dietą, czyli akurat te wyznaczone składniki a nie inne, zaraz zamieszczę tą dietke na forum :)

Gość eggr
wsadź se gdzies swoją dietę i zacznij uprawiać sport i mnie żreć

Gość dietkowaa18
Dzień 1: Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). Dzień 2: Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. A teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania.

Gość dietkowaa18
eggr jesli nie chcesz się dołączyc to w ogóle się nie wypowiadaj, raczej nikogo tu nie obchodzą Twoje "rady"

beznadzieja.... Nie znosze grejfrutów a kawy nie pijam nigdy,chyba że krew oddaje... Zamiast tej diety radzę zacznij uprawiac jakis sport...

Gość 12345654321
Ja bym wywalila ; banana parowki plasterek sera krakersy dlatego ze w diecie nie pomaga za duzo kalorii i tluszczu. Kawa na diecie??? Zielona herbata ok ale kawa??

Gość bez nicka i podszywów
tą dietę co przedstawiłaś to prędzej do grobu się wprowadzisz niż schudniesz, tak ciężko iść do dietetyka żeby ustalił dietę???:O

Gość 12345654321
P.S. Grzanki totez bardzo zly pomysl zastap je ciemnym pieczywem. Wydaje mi sie ze ta diete zostala wymyslona przez Anglika lub Amerykanina a oni zdrowa sie nie odzywiaja mimo diet.

Gość dietkowaa18
uprawiam sport, ale chcę tez szybko zrzucić trochę wagi, rozumiem wasze zdanie na ten temat bo sama podchodzę do tego 1-szy raz i mam mieszane uczucia, ale uznałam, że nie ma nic do stracenia, moje znajome stosowały tą dietkę i naprawdę schudły, więc zdanie doświadczonych liczy się dla mnie bardziej :P

Gość dietkowaa18
właśnie chodzi o to, ze nie można niczego zastąpić bo nie będzie efektu, sama myślałam o zastąpieniu np banana ale chodzi tu o współdziałanie tych składników chemicznych, więc zostawię tak jak jak jest :)

Gość 12345654321
dietkowaa18 Jak wolisz ale ta dieta zawiera mase bledow zywieniowych Twoje zdrowie. Pozatym zeby nie bylo efektu jojo na stale trzeba zmienic nawyki zywienieowe i co bedziesz cale zycie trula sie kawa wcinala tluste banany kakersy i grzanki?? W ogole to nie jest dieta tylko GLODOWKA przejdz sie do zwyklego lekarza ogolnego on prawde ci powie

Gość dietkowaa18
a może stosował ktoś tą dietę i mógłby się podzielić przeżyciami i opisać efekty :P

Gość dietkowaa18
rozumiem wasze uprzedzenia ale porównując tą dietę do np kopenhaskiej to widać już ze ta dietka nie zrobi takiego spustoszenia w naszym organizmie, jestem przygotowana na zmęczenie, wypadanie włosów itp, ale uważam, że i tak warto :)

Gość fwvvv
" Pozatym zeby nie bylo efektu jojo na stale trzeba zmienic nawyki zywienieowe i co bedziesz cale zycie trula sie kawa wcinala tluste banany kakersy i grzanki?? " Świeta racja ale takie gówniary muszą miec wszystko od razu i nie mają cierpliwości

Gość 12345654321
jestem przygotowana na zmęczenie, wypadanie włosów itp, ale uważam, że i tak warto Bez komentarza albo wiesz co bedzie komentarz mysle ze psycholog Ci potrzebny i to natychmiast zdrowie kosztem wygladu Milego dnia

Gość dietkowaa18
oho chyba ktoś ocenia po nicku, to że mam tam 18 nie znaczy, że mam tyle lat, płytkie myślenie, nie musisz mi radzić, naprawdę

Gość 12345654321
wyglad kosztem zdrowia * A mozna zdrowo schudnac ....

Gość dietkowaa18
dlaczego kosztem zdrowia? to tylko 3 dni, znam gorsze diety a ta wydaje mi się całkiem ok

Gość piszesz bzdury
w 3 dni nie schudneisz ani kilograma, co najwyżej przy odpowiednio skomponowanym menu oczyścisz jelita z zalegających resztek, pozbędziesz się nadmiaru wody z organizmu i zlikwidujesz wzdęcia... nie muszę stosować wymyślnych diet by to osiągnąć, wystarczy na 3 dni zrezygnować z pieczywa i cukru, ograniczyć lub całkowicie wyeliminować węglowodany, jeść jogurty naturalne, pić kefir, maslankę, do tego chude mięsa: gotowany kurczak, ryby... efekt ten sam

Gość piszesz bzdury
i najważniejsze jeść regularnie co 3 godziny, nic tak nie normuje przemiany materii i trawienia, ta strategia stabilizuje również poziom cukru we krwi i zapobiega nagłym, niekontrolowanym napadom głodu