Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandorlaaaaa

CO MAM ZROBIC??????????????????//

Polecane posty

Gość mandorlaaaaa

jakis czas temu poznalam zupelnie przypadkowo faceta oddzwonilam, spotkalismy sie, w miedzyczasie zerwalam ze swoim chlopakiem bo nam sie nie ukladalo powiedzial mi ze ma zone i dzieci , ze nie chce mnie oklamywac ja jestem osoba bardzo wierzaca, ale pomyslalam ze nic zlego nie robimy, bo przeciez ze calujemy sie, nie przytulamy, nie dotykamy, nie uprawiamy seksu, tylko razem wychodzimy - kawa, pizza, dyskoteka itp dobrze sie nam rozmawialo, fajnie spedzalismy czas az STALO SIE wyladowalismy e lozku, raz... drugi... seks rewelacja, ale od tego momentu on mowi praktycznie tylko o tym jaka jestem fajna w lozku, co on by ze mna nie sprobowal itp jestem osoba mloda, na razie nic do tego faceta glebszego nie czuje, ale boje sie ze jak bedziemy sie spotykac dluzszy okres czasu to poczuje chce to zerwac, ale boje sie ze znow zostane sama, ze bede siedziec w domu i nie bede miaala z kim wyjsc, ze nikt nie zadzwoni, nie napisze milego slowa co robic?

Gość pani ogrowa
oj kobieto :( Trochę oksymoronów używasz.. jesteś bardzo wierząca, a nagle że poszłaś z nim do łóżka. Czy wiesz, że zabierasz tatusia jego dzieciom? Czy wiesz, że ta jego żona płacze przez to co robice? :( Chciałabyś, aby Twój mąż/chłopak Cię zdradzał? Jeśli on nie jest wierny, to jaką masz pewność, że nawet o ile przetrwa Wasz związek to nie zdradzi Cię z inną za np 2 lata?

Gość mandorlaaaaa
no ale nie ma miedzy nami zadnego zwiazku nie mowimy sobie, ze sie kochamy, ze tesknimy nic z tych rzeczy jak zadzwoni to mowimy sobie jak minal dzien itp ja wlasnie zamerzam to przerwac bo czuje sie zabawka, potrzebna tylko na seks i pochwalenia sie przed kumplami

Gość pani ogrowa
nie ma związku między Wami. ok, ale chodzicie do łóżka. Nie mówiłam o tym układzie nic negatywnego, gdyby to były tylko koleżeńskie rozmowy, no ale jeśli facet jest żonaty, a chodzi z inną do łózka, to nie widzisz, że coś jest nie tak?

Gość mandorlaaaaa
no wlasnie zaluje tego ze poszlismy do lozka, bo ja traktowalam go tylko jak kolege -naprawde nawet doradzalam mu terapie malzenska zreszta on tez nic do mnie nie czuje

Gość pani ogrowa
to lepiej szybko zerwij konktakt, zebys sie nie zakochala

Gość pani ogrowa
I nie martw się tym że sama będziesz, przecież lepiej być singlem, ale szczęśliwym niż dusić się w takim układzie :(

doradzałaś mu terapię a potem poszłaś z nim do łózka ?? ruję miałaś czy zaćmienie? czy jaką cholerę? czy to była tylko twoja świadoma przykrywka dla podświadomości- ok spotykam się z żonatym ale przecież nic złego nie robię bo martwię się o jego małżeństwo........ :D daj spokój

Gość mandorlaaaaa
zanim wyladowalismy w lozku to spotykalismy sie dluzszy czas nigdy nie doszlo do pocaunkow, pieszczot czy dotykania sie

Gość mandorlaaaaa
zreszta chyba nie musze nic robic, bo widze ze zaczal mnie olewac faceci to chodzace penisy kurwa

zanim wyladowalismy w lozku to spotykalismy sie dluzszy czas nigdy nie doszlo do pocaunkow, pieszczot czy dotykania sie a co to ma do rzeczy? co ty za bzdety piszesz? i w jakim celu? wiadomo, że zanim się nie pójdzie do łóżka- nie chodzi się do łóżka :D nie ważne po jakim czasie z nim poszłaś ważne, że poszłaś reszta to głupie usprawiedliwianie się jesteś najnormalniejszą w świecie kochanicą żonatego i tyle taką samą jak setki innych nie czuj się lepsza:)

Gość pani ogrowa
Po prostu juz zerwij ten kontakt. To będzie plus i dla Ciebei i niego. Poza tym sama widzisz, że ten facet wykorzystuje Cię tylko DLA SEKSU. No chyba, że Ci pasuje taki układ;/

Gość do qurfy nedzy
idz sie utop dziwko, to zrob