Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondzia w miniii

wołają na mnie dziwka

Polecane posty

Gość blondzia w miniii

a ja jeszcze nigdy nie uprawiałam seksu. Nazywają mnie dlatego że chodzę w krótkich spodniczkach. Mam zgrabne nogi to je pokazujęi dla tego nazywają mnie kurwa dziwka szmata? i to inne kobiety, podsmiewają się , chłopaki też (ale tylko takie brzydale, z pryszczami ) Fajni faceci zajęci przez sliczne panny to już nie wyzywaja mnie.

Gość Roman W
Daj zdjecie nog to ocenimy czy takie zgrabne.

Gość bbbbbbbbbghftr
bo jestes dziwka, wcale nie musisz się pierdolic, wystarczy że ubierasz się jak dziwka.

Gość toironia
Olej ich. :P

Gość blondzia w miniii
nie mam fotki nóg, mam długie i zgrabne opalone. długośc od piety do pupy wynosi 117cm

Gość giniaminia
To krótkie spódniczki mogą zakładać tylko dziwki? Puknij się w czoło. Jako nastolatka miałam dokładnie ten sam problem co Ty, krążyły opinie że spało ze mną pół miasta a ja dziewicą byłam...

Gość takie szkielety?

Gość blondzia w miniii
giniaminia czyli mnie rozumiesz, skoro mam ładne nogi to musze je ukrywać? no sama powiedź. Ja wiem że tłuste baby mi zazdroszczą i te z krótkimi nózkami ale żeby faceci na mnie tak mówili?

Gość blondzia w miniii
szkielety? mięsnie od rowera

Gość blondzia w miniii
roztocza nie musisz mi wierzyć, ale widzę że ci sie podobaja skoro nie wierzysz :classic_cool:

Gość toironia
dzięcięce nóżki :)

Gość cnotka !!!@@@@@
ochhhh jejku ... nie chcwal juz sie tak ze masz super zgrabne nogi ..... bo robisz z siebie teraz kretynke ... o jeju jaka ja nieszczesliwa bo mam super ciało i ładne nogi .... zalosne

Gość kkarusia
taa jasne ze to twoje, widac ze nie

Gość cnotka !!!@@@@@
ciesz sie lampucero .... a jesli ci tak to przeszkadza to zaloz sobie spodnie .... matko ....... masz problemy

Gość cnotka !!!@@@@@
wiadomo ze to nie jej foto ...

Gość giniaminia
Kobiety mówią tak z zazdrości a faceci z zawiści,bo jesteś dla nich zbyt wysoką ligą. Ja się tym nie przejmowałam, trochę mną ruszyło jak w maturalnej klasie cała szkoła mówiła, że jestem w ciąży...Potem było już tylko lepiej:)

Gość blondzia w miniii
cnotko, sama jestes żałosna, irytuje mnie to że tak na mnie wołają, a dziwka to ta co daje dupe wszystkim. Mam ładne nogi (no ok tu jestem na sportowa) ale jak założe szpilki to super to wygląda:)

Gość blondzia w miniii
ale dlaczego nie wierzycie mi ze to moja fotka i moje nogi? są takie super czy co?

Gość bertyt z bytr
olej zazdrosne tłuste baby z krzywymi nogami, na mnie tez tak wołają ale mam to w dupie, wiem ze te pastety chcą bym załozyła portki, o nie moje panie, schudnijcie i nie żryjcie tyle to może tez pozwolicie sobie na mini ;0 narazie ja rzadzę i faceci sa moi

Ubieraj się jak chcesz. Lepiej kiedy mini nosi ktoś ze zgrabnymi nogami niż z grubymi.

Gość nie przejmuj się tym
taki masz styl ważne jak sie zachowujesz ,a nie ubierasz. może ci zazdroszczą? podkreślaj swoje atuty. ..może oprocz tych spodniczek ubierasz się trochę tandetnie np? może pod tym wzgledem cos zmien