Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsdsdsd

dlaczego mezczyzna w polsce nie ma prawa bic kobiety gdy ta jest nieposłuszna??

Polecane posty

Gość sdsdsdsdsdsd

Gość To bardzo prostee
Bo w Polsce kobiety są zawsze posłuszne :classic_cool:

Gość a może ee
a jeśli mnie facet zdradzi ,będę go biła kolczatką po fiucie :classic_cool:

Gość sdsdsdsdsdsd
powinno byc dopuszczone honorowe zabicie zony gdy ta dopusciła sie zdrady:classic_cool:

Gość a może ee
i vice versa :classic_cool:

gdyby mój mąż podniósł na mnie rękę to już moim mężem by nie był. A co to znaczy kobieta posłuszna?????????????

Gość sdsdsdsdsdsd
posłuszna to taka która jest grzeczna dla mezczyzny i słucha jego polecen

bo kobieta w Polsce jest jak socjalizm, kuż Cyrankiewicz, komunistyczny premier powiedział, jeśli ktoś podniesie rękę na socjalistyczna władzę, zostanie mu ta ręka ucięta....

mąż co najwyżej może mnie tylko i wyłącznie poprosić a nie dawać polecenia. Bo dając polecenie obraziłabym się. A grzeczna dla mężczyzny mogę być tylko wtedy jak sobie na to zasłuży

takie tematy zakładają tylko dupki którzy zarabiają mniej od swojej żony albo wcale nie pracują ....żona w domu rządzi a on biedak tu się odreagowuje

lepiej idź do żony i poproś o kasę na piwo i fajki, a potem pogadaj se z kumplami pod żabką

męzczyzna w Polsce , jak kobieta jest mu nieposłuszna, ma prawo, bić sobie konia w kiblu, tego mu nikt nie zabrania. Amen.

to zależy na jakiego mężczyznę kobieta trafi- bo nie każdy taki jest. Ale takich facetów jak autor topicu to ja omijam szerokim łukiem. Wolałabym żyć sama niż ze skurwysynem, który traktowałby mnie jak "futerał na penisa"

Gość sdsdsdsdsdsd
kobieta powinna czuc respekt przed panem domu a i w twarz dostac jak stroi fochy

Jeśli kobieta jest idiotką i godzi się na takie traktowanie-jej sprawa. Ja wymagam od mężczyzny szacunku i godnego traktowania, a jeśli nie umiałby mi tego dać tylko chciał abym "czuła przed nim respekt" wtedy MUSIAŁBY się ze mną rozstać i szukać innej.

Gość sdsdsdsdsdsd
cieszcie sie ze nie zyjecie w krajach muzułmanskich tam kobieta jest własnoscia meza niczym rzecz

za to ty wyprowadź się do kraju muzułmańskiego i tam będziesz panem swoich żon o ile będzie cię na nie stać

Gość nmmnmmnm
przez cała historie az do niedawna kobieta była dla mezczyzn podczłowiekiem,słuzaca,seks zabawką...

ale kobieta z krajów muzułmańskich nie wie na czym polega prawdziwa kobiecość-jak facet się o nią troszczy, dba, kocha ją. Takie kobiety tego nie znają więc do nas nawet nie ma co tego porównywać. A ja nie mam męża muzułmanina, ale gdybym miała to niestety, musiałby zdawac sobie sprawę, że ja muzułmanką nie jestem i jeśli chciałby być ze mną to musiałby pewne rzeczy akceptować

Gość nmmnmmnm
dobrze wiecie ze jestescie imitacja człowieczenstwa ktore w pełni wyraza mezczyzna

Gość tego chcecie
oni swoje kobiety traktuja jak traktuja ale co mysla o chrzescijankach to wlos sie na glowie jezy:O

Gość tego chcecie
ale kobieta z krajów muzułmańskich nie wie na czym polega prawdziwa kobiecość-jak facet się o nią troszczy, dba, kocha ją. Takie kobiety tego nie znają więc do nas nawet nie ma co tego porównywać. A ja nie mam męża muzułmanina, ale gdybym miała to niestety, musiałby zdawac sobie sprawę, że ja muzułmanką nie jestem i jeśli chciałby być ze mną to musiałby pewne rzeczy akceptować moze by akceptowal ale tylko z poczatku i jesli zylibyscie w polsce zreszta byl otyle przypadku ze szkoda sie powtarzac

Jeśli ktoś jest człowiekiem to nim będzie. A jeśli ktoś jest skurwysynem/szmatą to takim pozostanie i płeć nie ma tu nic do rzeczy. A imitację człowieczeństwa można rozpoznać tylko po czynach tej osoby a nie po płci

w krajach muzułmanskich jzu coraz wiecej regionów jest "normalnych", chociaz wiadomo ze sa tez te w którym sie to wszystko praktykuje. wiec nie generalizowac :P

Gość tego chcecie
to nie kwestias dobra czy zła - to kwestia wychowania kultury i mentalnosci muzulmanie nie traktuja kobniet tak jak traktuja bo sa z natury zli - traktuja je bo tak ich uczono i wychowano dla nich to jest OK

Ja w towarzystwie muzułmanów się nie obracam i nigdy bym nie wyszła za mąż za kogoś takiego-a tamto pisałam tylko przykładowo(co by było gdyby). A tak poza tym nie podobają mi się mężczyźni o śniadej cerze, ciemnych oczach i włosach

Gość tego chcecie
tym lepiej dla Ciebie...

Do tego chcecie- ale z czym lepiej dla mnie? Pisząc o śniadych facetach nie miałam na myśli tylko muzułmanów ale ogólnie wszystkich bez względu na narodowość

Gość loooo
a widzialas kiedys muslima blondyna??:O