Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobo 1010101

POLACY W UK

Polecane posty

Gość bobo 1010101
no ale wiekszosc to kurwy odwrucisz sie i ci kose wpierdoli w plecy niestety tak jest oczywiscie sa tez spoko ludzie ale to garstka!! kochani rodacy

Gość zaciekawionaaaaa
Sorry , ale nie bede opowiadac tutaj calego swojego zyciorysu na kaffe, bo nie o tym jest ten temat. A ty gdzie mieszkasz ?

Gość bobo 1010101
a praca jak praca w angli platna srednio ale lekka

Ja tez mieszkam w uk od trzech lat i nigdy nie trafilam tutaj na jakas polska patologie.Dlatego zapytalam co robisz w uk, co Cie tak tutaj deneruje, ze chcesz wyjechac? :)

Gość bobo 1010101
3 lata to dosc długo a pracujesz? czy uczysz sie?

pracuje jako pielegniarka, do szkoly ide od wrzesnia.Jest mi tu dobrze, na razie nie mam zamiaru sie stad ruszac, przynajmniej dopoki nie skocze szkoly :D

Gość bobo 1010101
a pytałas gdzie mieszkam...to wiesz różnie jest raz pod mostem, raz w kartonie, teraz akurat mieszkam w zoo i jestem w klatce z orangutanem....mówią, że my jak dwie krople wody

Gość bobo 1010101
i jak przynoszą nam jedzonko to nie rozróżniaja nas ....zawsze nas mylą...jesteśmy identyczni

no to ciekawe rzeczy sie tam w waszym uk dizeja:P:P to chyba jakeis inne uk macie:D

Gość kiolo
jesli ktos jest zainteresowany polishnetwork.co.uk nowy portalik w UK

Gość gość
Co tam musze sie pochwalic. Mam prawdziwego Anglika z angielskim paszportem. Zazdrosc was zjada ? Moj Mohamed jest cudowny. Mieszkamy w naszej councilowskiej willi i poswiecamy czas na to co lubimy. Czyli dzieci i ciderek. Nasza milosc jest wielka. Kazda Polka patrzy na mnie z zazdroscia ze mam tak wspanialego narzeczonego. A polaczki pluja jadem ze nie maja tak jak mój ukochany wspanialego bmw 3.0 silnik 2001 zazdrosc was bierze biedaki. Ze ja w wieku 20 lat tyle osiagnelam. Bo jestem zdolna wspaniala i mondra. Znam tez jezyki angielski pakistanski i francuski chyba najlepiej. Obecnie nie pracuje bo dla ludzi z moim wyksztalceniem nie ma pracy w tym kraju. Za to mój miły mnie utrzymuje i zabawia w nocy. Bo poznal sie na mojej niezywklosci i inteligenci. Bedziemy razem do konca zycia obiecal mi to juz. Nie to co głupie polaczki co tu pracuja. Niech widza jak sie bawi szlachta.