Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi.1986

Na której randce poszliście pierwszy raz do łóżka?

Polecane posty

Gość gabi.1986

Spotykam sie z chłopakiem pół roku i wciąż nic. SPotkania co drugi dzień. Mam obawy, moze to impotent?

Gość po około 2 tygodniach
nie pamiętam która to była randka ;)

Gość ja mam podobny problem
po miesiacu bycia razem to była chyba 5 randka

Gość na drógiej
na drugiej

Gość dziewczyna facetea...
po misiacu widywalismy sie 3-4 razy w tygodniu

Gość Snickers to jest śniadanko
tak chodźcie do łóżka przed ślubem, chodźcie. Potem laski zakładacie tematy "zostawił mnie".. Ano zostawił , bo już nie jestes dla niego tajemnicą, a ponoć cale zycie we dwoje trzeba pozostawiac partnerowi skrawek swojej tajemnicy i byc nie do konca odrytym. Glupie jestescie,. Tyle w temacie. Aha i jeszcze jedno. Jesli myslicie, ze mieszkanie przed slubem da wam obraz tego, jak bedzie pozniej to sie grubo mylicie. Chocbyscie mieszkaly z facetem 3 lata, to on po slubie moze zmienic sie w potworka. Życzę rozwagi

Gość 3 mies.
po 3 miesiacach

z pierwszą narzeczoną nul, czyli zero i dlatego przestała być narzeczoną, z drugą na trzeciej randce celem przetestowania, nauczony smutnym doświadczeniem z pierwszą narzeczoną, aseksualną, piękną pannicą, której wszyscy mi zazdrościli, a ja spierdoliłem od niej gdzie "pieprz rośnie."

Gość dfddgdggdgdgdgdgd
do łóżka to niepamietam ale kibelek był na 5

nie zmarnowałem, nauczyłem się wiele innych rzeczy, kochać sztukę, muzykę.......ale wszystko to nic nie znaczy gdy ma się obok zimną, wyrachowaną osobę.....

Chyba po ok miesiacu, moze troche szybciej - pierwszy seks byl na łące na obrzeżach miasta ;) w takiej wysokiej trawie zrobilismy sobie piknik :)

A jakie miałaś wtedy (na tej łące) BMI?

Gość damian82r
Uwielbiamy takie kurewki dające na początku znajomości, do 1 miesiąca. Tylko że żadnej nie traktujemy poważnie ale ruchać możemy ile wlezie.

ja poszlam zanim jeszcze zaczely sie randki, a potem byly randki, a teraz po ponad 2 latach sa plany slubne. z moim ex poszlam do lozka po 4 miesiacach, a dziwka to mnie nazywal bo nie poodkurzalam za lozkiem. wiec ja nie wierze ze to ma jakiekolwiek znaczenie. zreszta skoro ja poszlam z facetem do lozka to on poszedl ze mna do lozka, wiec jest vice versa, stoimy na tym samym gruncie. co to za pierdolenie (za przeprozseniem), ze facet niby nie szanuje kobiety ktora za szybko z nim sie przespi? a to wtedy brak szacunku powionien byc obustronny. dzieciaki sie za duzo gazetek naczytaly?

Gość OMEGRRR
na 2 spotkaniu

Gość ciekawa teoria
ze kobiety ktore "daja" do miesiaca to kurewki... ja dalam na 3 randce ,a teraz wlasnie (2 dni temu) po 2,5 roku bycia razem dostalam pierscionek :D

Gość trzeba się bzykać kiedy
jest ochota i już jeśli ktoś tego nie potrzebuje nawet po 2 latach znajomości to nie znaczy, że ktoś inny nie może np. po tygodniu NIE KUPUJE SIĘ KOTA W WORKU - to a propos teorii, że sex wyłącznie po ślubie

Gość latwe jestescie strasznie
porzadna kobieta idzie po 2-3 miesiacach. a takie co szybko daja maja na sumieniu wielu facetow

Gość asdfasd
Na pierwszej :) po dwóch miesiacach zamieszkalismy razem po 8 wzielismy slub za 2 bedziemy miec dziecko no i kocham go nad zycie :)

Gość kocham Mocno
w ubikacji:O:)? jakie tam pozycje pasują? na brudnym sedesie:D? to z piknikiem podobało mi się;) widac jakaś romantyczna dziewzyna..;) a to z kibelkiem..to jakaś..;):P