Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dno i muł

mam 20 lat i przegrałam życie

Polecane posty

Gość dno i muł

dobijcie mnie:O:O:O

Gość jak to nie jest
jak wszyscy tutaj obecni

Gość KOKON44
MIANOWICIE????

Gość doly dygital
a chcesz telefon do fajnego chłopaka?

Gość dno i muł
tym razem to znowu ja możesz ją odbić jestem szpetna, bezrobotna, na garnuszku rodziców, odcinam sie od znajomych bo jak z takim wyglądem gdzies wyjść zresztą nie ma nawet gdzie wyjsc jak nie ma kasy, ubrac sie nie ma w co, jeszcze teraz słonce świeci to szpetny ryj widać bardziej:O masakra:O chyba sie zbaije:O

Gość jak to nie jest
to nie masz tak zle, a z qygladem przeciez mozesz cos zrobic

Gość jak to nie jest
wyglądem*

Gość dno i muł
co moge zrobić jak nie mam kasy:O chyba założyć torbę na ryj:O

Gość jak to nie jest
to idz do jakiejkolwiek pracy na początek

Gość dno i muł
szukam ciągle:O jestem tak beznadziejna że nigdzie mnie nie chcą:O nie mam żadnego doświadczenie nie potrafie się podlizywac i robić dobrego wrażenia:O boże, nie wiem jak ludzie sobie radzą:O jestem niedorajdą życoiwym gdyby nie rodzice to bym zgineła:O

nie dobiję Cię,bo to nie leży w mojej naturze :P za to pocieszę Cię,że całe życie jeszcze przed Tobą.Patrz optymistycznie w przyszłość a zobaczysz,jak Twoje życie się zmieni

Gość jak to nie jest
a staż już miałaś? na staż raczej Cię przyjmą

Gość 6996060
nie no dziewcze cos Ty ! fajna jestes! glowa do gory!

Gość dno i muł
składałam podanie o staż i co, wszyscy moi znajomi sie załapali to do urzędów to do szkół a dla mnie nic, chodzilam, pytalam i nic nic nie mieli:O takie ze mnie pechowe stworzenie, zawsze pod górke:O optymistyczne myślenie pomaga na chwile:O jak moge myslec optymistycznie jak tyle miesiecy wegetuje czasem juz nie mam sily i tylko siedze i placze nad swym marnym losem

Gość jak to nie jest
czasem jest tak ze na staz przyjmuja kazdego tzn bez jakiejkolwiek rozmowy...mozesz zaczac od stazu w urzedzie... tzn zalezy jaką szkołę masz skończoną

Gość jak to nie jest
ale z urzędu pracy oferty stażu miałam na myśli

Gość dno i muł
też mówię o urzędzie pracy, właśnie tam nie mieli dla mnie, nawet tam trzeba miec znajomości a ja nie mam:O

Gość jak to nie jest
albo nawet na kasę idz na jakis czas lub ulotki roznos, ale staz z urzedu pracy mozesz zalatwic jak najbardziej

No nie zazdroszcze takiego podejscia i ...ryja ... hmm Teraz czuje jakie mam szczescie ze jestem sliczna(tak,zakochana w sobie tez ) mam cudnego faceta,prace,pieniadze na co chce,jutro jest swietna impreza,nie łamia mi sie ostanio paznokcie,kocham swoje auto i psy :) i w ogole wszystko jest cudnie...az to dziwne ... no ale wracajac do Ciebie ...to masz pecha ze nie urodzilas sie mną... powaznie nie wiem co sie robie jak sie jest w takiej czarnej dziurze jak Ty ...

Gość dno i muł
też mówię o urzędzie pracy:O własnie nawet tam nie mieli dla mnie:O poprostu mam pecha w życiu... nigdy mi nic nie wychodzi:O

Gość księciunia.
ja tez przegrałam. tez nie mam roboty i jestem na garnuszku. to tego mieszkam w takim pizdziejewie a wyjechac sie boje bo czy ktos mnie do pracy ze chce? jezeli moja niesmiałosc przekracza wszelkie normy a komunikatywnosc jest mi bardziej obca niz loty na ksiezyc. ' do tego nie wiem co robic w zyciu na jakie studia isc. jestem 0

dlatego ze tak myslisz o sobie sprawiasz wrazenie osoby wrogiej,zamknietej w sobie i niedostepnej.a ze nie wychodzisz do znajomych to wszystko poglebiasz.wychodz czesciej,popros rodzicow zeby kupili ci jakis ciuch a zreszta napewno jakies masz.usmiechaj sie i pamietaj ze dzieki znajomym mozna szybko znalezc prace.poza tym z ta szpetnoscia to napewno przesadzasz :)

Gość dno i muł
MonadeLux koorva, bravo:O udało Ci sie mnie dobic:O

Gość księciunia.
nawet na kase trzeba miec doswiadczenie w obsłudze...:/

Gość dno i muł
nerwosolek, od rodziców biore jak najmniej bo potrafią mi wypomnieć 1,50 na bilet, najbardziej cieszyliby sie gdybym sie wyprowadziła. staram sie ich unikac zeby ciagle nie slyszec jakim jestem pasozytem. szukam stalej pracy od maja i juz nie mam sily:O księciunia witaj w klubie przegranców:O

Gość fegfer
MonadeLux, ale doj.ebałaś

Gość dno i muł
pracowałam na kasie tydzień:O dłuzej nie wytrzymałam:Onikomu nie życzę takiej pracy:O

Gość księciunia.
a co do monadelux najlepsze jestto ze tak dobrze powodzi sie komus kogo obchodzi tylko swoja własna osoba.

Fajnie jest sie pouzalac nad sobą ale po co... Wez sie w garsc...usmiechnij sie ,pomaluj,wyprostuj i oddychaj gleboko :) Dobrym wygladem i usmiechem mozna wiele zdzialac...to wiem na pewno...na pewno masz w sobie cos pieknego... zacznij od pracy,ktora wedlug mnie jest podstawa...musisz byc samowystarczalna i niezalezna...aaaaaaaj przede wszystkim usmiechnieta... i mokra... :)