Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dno i muł

mam 20 lat i przegrałam życie

Polecane posty

Gość haha zajebiście
Ja też mam 20 lat i też przegrałem życie! Ale super jest nas już dwoje!

I wcale mi sie nie powodzi...nie ot tak. Tez zapierdzielam od 5 rano...by miec to co mam... mam beznadziejny charakter a staram sie by moj facet nie przekonywal sie o tym za czesto...moje wyksztalecenie jest zadne... mam niezłą dupe bo cwicze...piekne zęby bo kocham je myc :) To wszystko jest dzieki czemus...tez moglabym siasc i płakac...ale wole lezec i pojękiwac ... : )

Gość dno i muł
gdybym miała prace moje zycie wygladałoby calkiem inaczej:O nie użalam sie nad sobą caly czas ale są takie momenty ze juz nie mozna wytrzymać:O nie moge sie usmiechac bo mam brzydkie zeby

Gość dno i muł
:O

Gość księciunia.
monadelux a gdzie pracujesz?

MonadeLux Twoje wypowiedzi są strasznie płytkie, nie pomogą autorce raczej 🖐️ Autorko, nie zawsze wszystko układa się dobrze, ale zawsze, w każdej sytuacji są dobre strony, problem tkwi w tym, że trzeba umieć je dostrzec i wykorzystać. życzę powodzenia i wytrwałości w poszukiwaniu pracy. Wolny czas, którego zapewne masz dość dużo, możesz poświęcić na inwestycje w siebie, do tego nie trzeba zbyt wiele pieniędzy

Gość dno i muł
camember dzieki za dobre slowo, mam nadzieje ze ta depresja wiosenna minie szybko