Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie nad wszystkim

czemu zadnej dziewczynie na mnie nie zalezalo...

Polecane posty

Gość koles ktory lubi szczuple ;)
jestem niesmialy. kumple ktorzy podrywają "co chcą" to oczywiscie nie wszyscy tak maja ;) ale ci ktorzy tak mają to wysocy co najmniej tak jak ja, dobrze zbudowani, umiesnieni... chociaz zdarzaja sie tez chudzi i bez klaty ktorzy wyrywaja co chca na gadke!!

Gość Dominisia (*_*)
A jak z twoją gadką ??? A i nie odpowiedziałeś mi jaki masz styl ubierania (a to ważne)

te ktore mnie olewają tez mi nie uswiadamiają, jedna mi kiedys powiedziala ze "juz woli misiaków niz chudzielców bo przy misiaku przynajmniej sie czuje bezpiecznie" na to jej odpowiedziałem że już wolalbym z nadwagą ale taką która ma piersi a nie deske z przodu, no wkurzona byla, nie powiem, bo to byl jej slaby punkt hehe. ale tak to generalnie mowie ze "nie mam czasu bo zarobiony jestem", nigdy dziewczynie nie powiedzialem ze jest "gruba".

styl ubierania sportowy, nie nosze garniakow, krawatow i much itp., bo mam styl luzny. dzinsy, sztruksy, dobrze dopasowane koszulki przy ciele, bluzy tez dobrze dopasowane (na chudych ludziach zle wygladaja chocby ciut za duze rzeczy, bo wtedy ci ludzie wygladaja jak sciagniety worek kartofli ;) gadka - trudno mi siebie samego ocenic - jestem niesmialy, ale potrafie sie odzywac i mowic sporo, sluchac tez potrafie, zeby nie bylo. ale na pewno nie jestem rewelacyjny bawidamek czy cos ;)

Gość Właśnie że nie wiem
hu 7y78o A co powiesz o chudych, którzy przez cały czas opychają się słodyczami bez umiaru a mimo to nie mogą przytyć? Też powiesz, że to tylko usprawiedliwianie się- tym razem anorektyków?

Gość Dominisia (*_*)
hu 7y78o do szkoły to ty miałeś pod górkę Kalorie??? Weź mnie nie rozśmieszaj i z skąd ty tyle wiesz o tych rzekomo "nie nażartych grubasach"??? z własnego doświadczenia :)??? uliczny dietetyk od siedmiu boleści :D. Weź tak dla doświadczenia zacznij przez pewien okres przyjmować leki hormonalne to zobaczysz jak się fajnie tyje po czymś co nie jest żarciem.

Gość Dominisia (*_*)
Hmmm sportowo całkiem przyjemny styl :D. Wychodzi na to że wszystko z tobą raczej w porządku ale musisz trochę nad gadką popracować i śmiałością wiesz co jak co ale dziewczyny lubią kiedy to facet robię pierwszy krok :) Np. Ja jak mi się przyjemnie z kimś rozmawia nadajemy na tych samych falach to to że on nie posiada kaloryfera spycham na dalszy plan :)

Gość hu 7y78o
matole jeden z drugim, tyje sie tylko i wylacznie od zarcia, leki tylko zmieniaja metabolizm i czasem jak sie je bierze trzeba przejsc na diete, nawet ciezsza aby nie utyc, zaczac uprawiac sport etc ale wam ciezko ruszyc doopy sprzed kompa, co? kto kto je duzo i nie tyje to ma tylko niezly metabolizm, tylko pogratulowac, ale nie o tym mowie, mlotki, tylko o tym ze kazdy ma prawo do wlasnego gustu, bo wy, grubasy, naskoczylyscie na niego jak powiedzial ze woli szczuple i wlasnie taka hipokryzja mnie wkurza wy macie prawo nie lubic niskich facetow (np niskich) ale on nie ma prawa nie lubic grubasow! on tylko powiedzial jedno zdanie, ale juz! temat sie zmienial jak zwyle w peany na czesc grubych, bo sie zebralo stado spaslakow

Gość ertyuiop[]
szczupły zawsze apetyczny,atrakcyjniejszy dla kobiety :)jak np.taki misiak

Gość hu 7y78o
dominisia, matolku, ile masz lat? 15? 16? mama nie kazala isc spac juz? skoro tyje sie od samych lekow to sprobuj je lykac i nic nie jesc przez miesiac tylko wode pic, zobaczymy czy przytyjesz

Dominisia, klaty tez nie mam... chudy jestem po prostu... i mysle ze dlatego przegrywam z dziewczynami. pierwszy wystartowac potrafie, z tym nie ma problemu. a jaka moze byc przeczyna olewki ze strony dziewczyny ktora wiedziala jak wygladam (bo mnie znala jako kumpla) i zgodzila sie na spotkanie, a po spotkaniu juz nie chciala sie wyciagnac na kolejne?

Gość Dominisia (*_*)
Chciałabym mieć na powrót te 16 lat ale cóż :P Ehhhh... masz jakiś znajomych przy kości??? Bo ja mam i wiem ile jedzą i jakie mają problemy a mit kalori dawno został obalony. A co do twojej hipotezy to owszem na początku nie przytyjesz na wodzie nie ma szans ale organizm będzie po pewnym czasie na skraju wytrzymałości co prowadzi do tego że każdy chodzby najmniejszy posiłek wywoła reakcje gromadzenia tłuszczu " na tak zwane gorsze dni" Ehhh po co ja prowadzę tą konwersację ??? eh psychika mnie boli;]

Gość Dominisia (*_*)
A jak się wam rozmawiało??? ogółem jak minęła ta wasza randka ???

Gość Dominisia (*_*)
Prawdopodobnie (bez obrazy) ale zanudziła się na śmierć. Wiesz wygląd jest ważny (na początku) po pewnym czasie bardziej zwracamy uwagę na charakter i wzajemne dopasowanie

Gość hu 7y78o
jak masz wiecej niz 16 to tym gorzej dla ciebie, zarowno twoj poziom intelektualny jak i infantylny nick (normalna dorosla kobieta nie mowi o sobie per dominisia, kasiunia, madziunia,) sa zalosne wiem, matole ze po glodowce organizm zacznie magazynowac wszystko, ale tylko to co zostanie mu dostarczone z jedzeniem, nie ma jedzenia- nie ma tycia przez miesiac na samej wodzie nie umrzesz, zwlaszcza ze jestes gruba, jak jestes taka madra to zaczynaj! od jutra, udowodnisz swoja teorie mowiaca ze czlowiek nie tyje od jedzenia ! buahahhaha! a co do tego czy znam grubasow- owszem, wlasnie widze co jedza, gadka jak zwykle o lekach itp a potem wizyta w macdonaldzie, batony, kotlety na obiad z jakimis ciezkimi sosami, cole etc i oczywiscie zero sportu

Gość Dominisia (*_*)
Od mojego nicu się od tańcuj :P DOMINISIA ( hej a gdzie ja wspomniałam ze jestem normalna?:P) Takiś mądrala to zrób mi tą przyjemnośc i siedz nawet i 2 miesiące o samej wodzie ;)(ponoć człowiek bez jedzenia przeżyje) Eh... napisałam tylko że ludzie pulchni wcale tak dużo nie jedzą ...dobierają tylko źle posiłki ...Aaaaaa i to że mit kalori dawno został obalony :)