Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie nad wszystkim

czemu zadnej dziewczynie na mnie nie zalezalo...

Polecane posty

Gość Dominisia (*_*)
Ajć ćwiczenia ćwiczeniami ale same ćwiczenia zadziwiających i co ważne szybkich efektów nie dają. A dziewczynom przy kości bardzo zależy na szybkich efektach by przestano nazywać je Cytuje "raszplami" itp reasumując intensywne ćwiczenia plus głodówka (ewent dieta cud) równa się szpital. A dlaczego??? Bo niektóre nieokrzesane buraki dopierdzielają im na każdym kroku. Kurde ja np. też mam swój gust lubię facetów trochę przypakowanych z prześlicznym kaloryferem na brzusiu ale to nie znaczy że muszę tępić wszystkich nieumięśnionych chłopaków ale nazywać ich dajmy na to "flakowatymi ciotami".

lat 27.' no to duzo wyjasnia. na przyklad dlaczego mowi sie ze facet dojrzewa po 30-ce.

Gość koles ktory lubi szczuple ;)
ale to jest forum, jestem anonimowy wiec moge napisac bez ogródek. nigdy do zadnej dziewczyny ktora chciala ze mna sie umowic a mi sie nie podobala nie powiedzialem "jestes gruba raszpla". tylko powiedzialem: "fajnie, ale jestem zapracowany, nie bede niestety mial czasu aby sie z toba umowic". wiec co, az tak zle ?

Gość Właśnie że nie wiem
To przerąbane mają te chude, bo jak później zgrubną i będą mieć wałeczki na brzuchu, to prawie pewne że taki zwolennik chudych kopnie je w d***:-(( Dziewczyny pulchniutkie nie martwcie się- faceci, którzy się z wami umawiają nie traktują was instrumentalnie!

Gość wiosennapannakkk
bo może nie jestes za uroczy z twarzy:P

jak kto lubi, ja lubie szczupłe i koniec. wole piersi rozmiaru B maksymalnie niz C czy D zwisy-obwisy ;)

nie, w porzadku. co nie zmienia faktu ze podejscie do kobiet masz co najmniej przedmiotowe, by nie nazwac go niedojrzalym.

wiecie po co tak jest na swiecie? zeby gatunek przetrwal. dzieki temu eliminowane sa z populacji jednostki ktore sa slabsze, czyli np. "grube raszple" czy tez "sflaczale cioty bez kaloryferka" :)

Dziewczyny pulchniutkie nie martwcie się- faceci, którzy się z wami umawiają nie traktują was instrumentalnie!' kolejna bzdura.

Gość wiosennapannakkk
co za bzdury;/ a grube maja jeszcze gorzej bo jak chudną to mają wałeczki a ja całe życie byłam chuda i jakbym przytyla to bym ładnie wygladała;/ widac na jakim poziomie ktos sie wypowiada zapewne grubaską jestes i zazdroscisz;/ chude nie koneicznie tyją w przyszłosci a grube moga jeszcze bardziej:)

wiecie po co tak jest na swiecie? zeby gatunek przetrwal. dzieki temu eliminowane sa z populacji jednostki ktore sa slabsze, czyli np. "grube raszple" czy tez "sflaczale cioty bez kaloryferka' starzy i chorzy tez - selekcja naturalna, teoria darwina.

dokladnie, teoria darwina, kilkaset lat juz ma. ale sie sprawdza.

Gość Dominisia (*_*)
skoro tak to w porządku chyba... podkreślam CHYBA nie jesteś aż tak Bezczelny za jakiego Cię wzięłam :) Dobra wracając do twojego problemu żadnych konkretów nie napisałeś więc ciężko cokolwiek konkretnego doradzić.

Gość Właśnie że nie wiem
Chude go nie chcą, bo lubią przypakowanych- przeciwieństwa się przyciągają.

Domonika, pytanie: czy kazda szczupla ladna dziewczyna (taka jak Ty pewnie) lubi tylko przypakowanych gosci? nie mam na mysli oczywiscie jakichs dresow, ale takich z kaloryferem... tzn. czy mozna poznac szczupla dziewczyne ktorej spodoba sie szczuply facet (zero brzucha) ale bez kaloryferka?

Gość wiosennapannakkk
eznadziejne pytania zadajesz;./ gruby łaczy sie z grubym ładny z ładnym ładny z brzydkim co to ma za znaczenie????????

no wlasnie, skoro jestem szczuply to powinienem sie laczyc ze szczupla nie? :)

Gość Właśnie że nie wiem
Dla autora ma.

Gość ertyuiop
oczywiście tylko dobierać pod siebie :)proporcje musza byc

Gość wiosennapannakkk
Nie chodzi o to...jak chcesz to sie połącz ze szczupła ale masz problem;/ ja tez mam powodzenie u ładnych i u paskudnych facetów ktorzy wrecz natarczywie mnie podrywają i to nie oznacza że mam barc kogoś z "nizszej połki" poprostu amm wymagania a jesli chopdzi o czas to przeciez nie bede sobie brala byle kogo by miec...

Gość Dominisia (*_*)
wiosennapannakkk stull się wreszcie... Oki? (przemilczałam twoją wcześniejszą wypowiedz z grzeczności) A co do szczupłych dziewczyn to nie mogę za bardzo Ci odpowiedzieć na to pytanie każda dziewczyna jest inna znaczy się każda ma inny gust np. moja koleżanka z LO wychodzi za maż za faceta ważącego 115 kg z tym że ona waży 47(ma jakąś chorobę ze przytyć nie może) Więc wiesz to rzecz gustu. Ja osobiście lubię kaloryfer plus jak facet jest zadbany i bardzo cenię Chłopaków którzy mają poczucie humoru i potrafią mnie rozbawić ale nie każda dziewczyna tak ma ciężko sprecyzować gusta szczupłych dziewczyn (ogólnie dziewczyn)

Gość hu 7y78o
no i juz sie stado grubasow oburzylo, jak zwykle gdy tylko ktos napisze ze woli szczuple pasztety zaczynaja szczekac, bo ich zdaniem kazdy facet powinien uwielbia tylko grube! ale jak jakis pasztet napisze ze woli wysokich to jakos to nikogo nie oburza, tylko dolaczaja kolejne potwierdzajace to idiotki, wiec przyjmijcie do wiadomosci ze kazdy ma prawo miec swoj gust, jak wy nie lubicie niskich facetow tak on ma prawo nie lubic grubasow, schudnijcie i zamknijcie lakome pyski

Gość wiosennapannakkk
ojojoj jakie perwersy 1 cup 2 girls a moze zajrzyjcie na www.vomito.com to zobaczycie jakie okropności potrafią robić ludzie ;//

Dominisia, a jak mam 183 wzrostu, to jest chyba niezle nie? poza tym jestem szczuply, 69 kg wagi, kaloryfera nie mam, ale to przeciez i tak tylko daje sie poznac na basenie czy w lozku czy ktos ma czy nie ma ;) miesni tez nie cwicze, bo to jest podobnie jak z ochudzaniem - samo cwiczenie nie daje wystarczjaacych rezultatow, trzeba jeszcze brac rozne specyfiki, albo morderczo cwiczyc typu 4x w tygodniu na silowni wtedy mozna miec rezultaty...

Gość Dominisia (*_*)
Po pierwsze hu 7y78o to że ktoś jest gruby nie znaczy że dużo je ...nieuku bez szkoły. Mogę to stwierdzić na przykładzie mojego barta wpierdziela jak szalony a jest chudy jak badyl za to jego dziewczyna je skromnie a ma lekką nadwagę. Po drugie dziewczyny wolą wyższych bo lubią nosić szpilki (ponieważ wydłużają optycznie nogi) i trochę dziwnie to wygląda jak dziewczyna jest o 10 cm wyższa od swojego "ukochanego"

Gość Dominisia (*_*)
Hmmmm... Jaki masz styl ubierania się ? Jesteś raczej nieśmiały czy odważny w kontaktach damsko-męskich???

Gość Właśnie że nie wiem
Dominisia ma rację!!!

Gość Dominisia (*_*)
a zapomniałabym na początku wspominasz ze kumple nie mają problemów z poderwaniem wymarzonej dziewczyny. Opisz mi mniej więcej jednego z z nich

Gość hu 7y78o
taak, taak, stale tlumaczenie grubasow "hormony, leki" bla bla bla a potem idzie i wzera snickersa albo pije coca cole :O zrozum tepoto, tyje sie od zarcia! ani lek ani nic nie dostarczy ci kalorii, moze tylko pozmieniac metabolizm, a jak zmieni i zwolni metabolizm to trzeba mniej zrec po prostu ale na to juz sie nie zdobedziesz grubasie ty nie chcesz byc wyzsza 10 cm od partnera, a on nie chce byc z kims kto ma lapsko grubesze od jego uda, tak ciezko zrozumiec ze kazdy ma prawo do swojego zdania i gustu tumanie? a to ze spoleczenstwo tyje bo prowdzi osiadly tryb zycia i zre niezdrowo i spotkanie atrakcyjnej szczuplej dziewczyny niedlugo bedzie rownie latwe jak zdobycie atrakcyjnej pracy bez znajomosci, to nie jego wina