Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateodivar

czemu kobiety wiążą się ze złymi facetami ??

Polecane posty

Gość mateodivar

Gość pancernik złośliwy
bo kochają kłopoty

Gość temu ze te kameleony
na poczatku wydaja sie byc sympatycznymi, wrazliwymi ludzmi. dopiero w praniu, okazuje sie, ze sa to kretyni, ktorzy przezywaja endropauze zaawansowana :P

bo ze złymi facetami mogą liczyć, że coś się będzie działo, różne atrakcje, typu spranie mordy, emocje, wróci pijany czy niedopity....coś się dzieje, a z takim, co uszanuje, nudny jak flaki z olejem....

Gość kapselkozy
a potem taki zły facet kopnie w d.... i żal do całego świata. Twierdzenie że wszyscy faceci to świnie itp. A w końcu same dokonały tego wyboru;)

Gość ochrona danych
bo ten zły facet nie ma napisu na czole że jest zły i umiejętnie udaje dobrego człowieka...pozory mylą a dobre dziewczyny w innych widzą dobro....bo tylko tyle potrafimy dostrzec zła w innych do czego same jesteśmy zdolne...czyli niewiele źli faceci potrafią upolować dobrą dziewczynę bo potrzebna im ofiara, a jak ofiara zorientuje się że on jest zły ...to już jest ofiarą bez możliwości uratowania siebie....czasami udaje się uratować życie ale z okaleczeniem psychicznym.

Gość mateodivar
ale kobiety czesto wybieraja takich ze tak powiem łobuzów , skoro sa zli dla innych to czemu niby mieli by byc dobrzy dla nich ??

Wiążą się po to by za parę lat płakać jak to są nie szczęśliwe w swoim związku bo ich facet pije zdradza itp :) tu jest dużo takich przykładów :P

Gość mateodivar
jak dla mnie to jakies uposledzenie albo masochizm

Gość mateodivar
jak dla mnie to jakies uposledzenie albo masochizm

Gość cisa
ochrona danych => trafilas w sedno

Gość martussskaaa
bo maja pecha

Gość mateodivar
jak pecha ?? jak ja widze ze moja dziewczyna patrzy na to w jakich sklepach kupuje ile wydaje ile zarabim i zwraca na to duza uwage to chyba oczywiste ze leci na kase , wiec kiedy dziewczyna widzi zle podejscie swojego chlopaka do innych ludzi to czemu ona sie spodziewa ze dla niej bedzie dobry ??