Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewietnastoaltek

Poważne pytanie prawiczka

Polecane posty

Gość dziewietnastoaltek

Zadaje tutaj, nie na erotycznym bo oczekuje poważnej odpowiedzi. Czuje, że lada dzień będę mieć swój pierwszy raz ze swoją dziewczyną. Mam jednak jedno pytanie, które nie daje mi spokoju. Moja dziewczyna nie zabezpiecza się tabletkami, więc zrobimy to pewnie w gumie. I tu mam pytanie. Czesto tu czytam, że po stosunku dziewczyny potrzebują czułości. Więc co powinienem zrobić po wytrysku w gumkę? Zdjąć prezerwatywe, umyć się i wrócić do partnerki czy może zostawić i czule się nią zająć. A może jeszcze jakieś inne propozycje. A co jak nie będzie gumki? Od razu pod prysznic? Proszę o poważne odpowiedzi. Mamy po 19 lat.

i teraz masz wyczerpującą odpowiedź, dlaczego dziewczyny wolą starszych doświadczonych facetów, niż spermiaków, co nim zaczną a już skończą i na dodatek bejbika zrobią, hahahahaha

dziewietnastoaltek dlaczego oczekuje poważnej odpowiedzi jeśli sam jest nie poważny i niedojrzały .Niech pomyśli najpierw czy to ma być tylko seks czy coś więcej np. seks z ukochaną i będzie wiedział co robić a nie oczekiwać na instrukcje .

Gość hxfhdifhilxgfd
przygotuj chusteczki higieniczne, połóż gdzies obok łóżka, po seksie zaraz zdejm gumke, zawiń w husteczke, wytrzyj ptaszka i zostań z dziewczyną :)

Gość hxfhdifhilxgfd
przygotuj chusteczki higieniczne, połóż gdzies obok łóżka, po seksie zaraz zdejm gumke, zawiń w husteczke, wytrzyj ptaszka i zostań z dziewczyną :)

Gość a po co
sie od razu lecieć myć? sperma nie jest żrąca, nic sie nie stanie jak sie umyjesz za pół godziny.

Gość wrzuć na luz_
bmblondyn ---->>> TY PEWNIE ODZIEDZICZYŁEŚ DOŚWIADCZENIE PO PRZEODKACH!!!

Olewajcie tego geja blondyna. Ten koleś ma doświadczenie ale w posuwaniu swojego chłopaka.

Gość dziewietnastoaltek
No to jak, mam szansę zaru chać w tym roku, czy nie?

Danielu123, z twojej stopki widać, że gejem i zoofilem to ty jesteś....ty głupi ciulu zapamiętaj, że nie wszystko wygląda na co widzisz i myślisz. bmblondyn, to napisany tak przeze mnie BMB Londyn, a ja jestem szatynem żonatym od 20 lat.....

Danielu123, gejem i zoofilem, to pewno ty jesteś, patrząc na twoją stopkę przy nicku. bmblondyn, to napisany tak przeze mnie BMB Londyn, a ja jestem szatynem od 20 lat żonatym z piękną blondynką....